DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Czy zobaczymy 1 z przodu?
Wytłumacz się Kermit
Zarabiasz na kreskach
czy dzięki kreskom ?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
No Kermit, nie spodziewałem się.. Kreski grubsze od moich. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jak wti?
-
- Pasjonat
Ja wezme pożyczke jak bedzie po 18
oczywiscie ze tylko kupno bo jestesmy na 20-letnich minimach - ale ja to powtarzam od miesiaca i nawet przy tej pozycji napisalem ze zasady takie jak przy poprzednich pozycjach... Ropa jest w promocji zycia i jak ktos nie wie jak to rozegrac wg wlasnych mozliwosci i umiejetnosci to niech sie nie dotyka najlepiej. I nie pisz mi ze umoczyles przeze mnie bo Cie smiechem rozwale. Jak Ci napisze ze skacze z mostu to tez skoczysz? Czy ja Ci kazalem w cokolwiek wchodzic? Czy chocby zasugerowalem ze powinienes wejsc w pozycje na czymkolwiek? Może przystawilem Ci pistolet do glowy i powiedzialem kliknij kup? Czlowieku zmierz sobie temperature i od razu za sama sugestie ze cos przeze mnie zrobiles zle lecisz w ignor u mnie. Nie umiesz samodzielnie myslec i analizowac tego co robia inni przez pryzmat wlasnego tradingu to idz sprzedawac fasole zamiast zajmowac sie forexem. To nie jest dzial sygnałów tylko wymiany myśli i luźnych pogadanek... Dawno nikt mnie tak tu nie zagotowałaleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 19:53
czyli nieważne czy cofną się na 20-22 czy wybiją 24 tylko kupno wchodzi w grę tak
jeżeli piszesz że zawierasz pozycje to najlepiej powiedz że zaczynasz skupować powoli ropę po danej cenie nieważne gdzie spadnie mój sentyment jest na kup i okej a tak umoczyłem bo jest ktoś kto wyczuwa napięcie i rzuca pozycje powiem że nie spodziewałem się tej sytuacji niech los ci sprzyja dobry człowieku
edit:
poszło kolejne L na ropie.... kolejne oczekujace na 18 i 10$ ustawione
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
widzisz ze to 30 urodziny byly...dawne czasy

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Gaduła
Poniżej 22 L na ropie. Taki plan
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.