DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Ciekawe co wywołało tę euforię na SP?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
mysle, że spora wiekszość wie doskonale co moze sie stać , ale przypomnieć tym, którzy nie są świadomi zawsze warto

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
im gorsze info tym bardziej swiateczna euforia typowe dla usa
a po swietach moze nie od razu bedzie jeep5 procent poprawka 3 w dol w nocy i gra muzyka u szulika

ciekawe czy ten uparciuch bemowiak choc troche szeregi przetrzepal czy dyszluje na tym co ma
a po swietach moze nie od razu bedzie jeep5 procent poprawka 3 w dol w nocy i gra muzyka u szulika

ciekawe czy ten uparciuch bemowiak choc troche szeregi przetrzepal czy dyszluje na tym co ma

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 15:22 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
[/quote]
Kolejne 6mln bezrobotnych i kolejne pieniądze od FED około 2,3bln USD
[/quote]
Dziwne, bo rosnące bezrobocie powinno dołować indeks, a dodruk dolara powienen być widoczny na edku...
Dziwne....
Kolejne 6mln bezrobotnych i kolejne pieniądze od FED około 2,3bln USD
[/quote]
Dziwne, bo rosnące bezrobocie powinno dołować indeks, a dodruk dolara powienen być widoczny na edku...
Dziwne....

Na ropie teraz mam 6 pozycji. Razem 1.2 lota. do tego chf, eur, gbp. reszta zamknieta Waluty tez po kilka pozycji.XAB pisze: ↑09 kwie 2020, 15:13przy 0,1lot zysk na ropie 30 pkt daje ok 20tys zarobku
czyli masz mozliwosc zakladajac ze depo masz 10kola zarobic 200 procent no wiadomo troche mniej o oplaty
i taka to bajka i nie gra sie 1 pozycja tylko trzema wtedy zawsze masz mozliwosc manewru
IMAO, nie wytrzymają do świąt. a jeśli wytrzymają to w poniedziałek otworzy się z wielką luką

zapomnieli co pisalem nad ranem miszcze 28xx byc musi bo to wykres hameryki

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
[/quote]
[/quote]
NAwet do 2850 - tam jest ważny poziom.
Zaraz się otworzy rynek i coś będziemy wiedzieć

[/quote]
NAwet do 2850 - tam jest ważny poziom.
Zaraz się otworzy rynek i coś będziemy wiedzieć

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 15:28 przez Zen, łącznie zmieniany 1 raz.
Mieliście S na walutach z pln czy nie gracie na takie drobne?