To że to news miał wpływ na cene.
DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2020
ropa krotko
czasem na mintkach mam takie wrazenie ze na wykresie szybciej news zobaczysz jaki ten nius
niz o nim przeczytasz
https://ifotos.pl/z/qasqars/
zgasilem ske tez a lki na gł mam dalej
ropa
formacyjki
zolty podaz a zielony popyt /1/
https://iv.pl/image/Gt5kZin
czasem na mintkach mam takie wrazenie ze na wykresie szybciej news zobaczysz jaki ten nius

https://ifotos.pl/z/qasqars/
zgasilem ske tez a lki na gł mam dalej

ropa
formacyjki
zolty podaz a zielony popyt /1/
https://iv.pl/image/Gt5kZin
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
valkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:03Tak wiec jeszcze raz widać kto rządzi. Ja osobiście zainwestowałem wszystko w L. Oczywiście mam zabezpieczenie do ok 15-16$. Mam dużo pozycji a mój broker i tak zamyka jedna najbardziej zadłużona więc nie strace wszystkiego i nawet jak się nie dogadają i pójdzie w dół jest to tymczasowe i finalnie będzie 50$ ale przyjdzie poczekać. Na S nie mam bo ryzyko za duże. Kupiłem tyle na ile mnie stać i w tej chwili jestem już na spory plus.
Jak to mówi Cugan jak pójdzie lampa to nie nadążysz oglądać jak twój broker będzie pozycje za pozycją z sekundy na sekundę zamykać a na koncie nie zostanie nawet na tą pietruszkę. Każdy to pewnie kiedyś przeżył jeśli spekuluje się już długo.
Tak zgadza się dlatego mam sporo pozycji nie jedna czy kilka. 50% musi zostać a pozycje może wyzamykać może.Ekolog pisze: ↑09 kwie 2020, 14:29valkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:03Tak wiec jeszcze raz widać kto rządzi. Ja osobiście zainwestowałem wszystko w L. Oczywiście mam zabezpieczenie do ok 15-16$. Mam dużo pozycji a mój broker i tak zamyka jedna najbardziej zadłużona więc nie strace wszystkiego i nawet jak się nie dogadają i pójdzie w dół jest to tymczasowe i finalnie będzie 50$ ale przyjdzie poczekać. Na S nie mam bo ryzyko za duże. Kupiłem tyle na ile mnie stać i w tej chwili jestem już na spory plus.
Jak to mówi Cugan jak pójdzie lampa to nie nadążysz oglądać jak twój broker będzie pozycje za pozycją z sekundy na sekundę zamykać a na koncie nie zostanie nawet na tą pietruszkę. Każdy to pewnie kiedyś przeżył jeśli spekuluje się już długo.
Dolek z frankiem też spadaja i mysle że do godziny zero pozamykam S na nich i kasa na depozyt będzie.

Może do spotkania się władek ogarnie troche.valkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 14:32Tak zgadza się dlatego mam sporo pozycji nie jedna czy kilka. 50% musi zostać a pozycje może wyzamykać może.Ekolog pisze: ↑09 kwie 2020, 14:29valkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:03Tak wiec jeszcze raz widać kto rządzi. Ja osobiście zainwestowałem wszystko w L. Oczywiście mam zabezpieczenie do ok 15-16$. Mam dużo pozycji a mój broker i tak zamyka jedna najbardziej zadłużona więc nie strace wszystkiego i nawet jak się nie dogadają i pójdzie w dół jest to tymczasowe i finalnie będzie 50$ ale przyjdzie poczekać. Na S nie mam bo ryzyko za duże. Kupiłem tyle na ile mnie stać i w tej chwili jestem już na spory plus.
Dolek z frankiem też spadaja i mysle że do godziny zero pozamykam S na nich i kasa na depozyt będzie.
![]()
valkiria
a kolega wie z czego te 50% musi zostać ?
a kolega wie z czego te 50% musi zostać ?
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
tylko fart... przeciez to ze wykres pokazał wczesniej nie mialo sie prawa zdarzyc. Wykres nie może nic pokazacXAB pisze: ↑09 kwie 2020, 14:00
kermit
popatrz na wczoraj
znowu nam sie kurna udalo
fart i tyle temat![]()
post980449.html#p980449

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tym bardziej będzie lepiej widać efekt domina jak zamyka pozycjevalkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 14:32Tak zgadza się dlatego mam sporo pozycji nie jedna czy kilka. 50% musi zostać a pozycje może wyzamykać może.Ekolog pisze: ↑09 kwie 2020, 14:29valkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:03Tak wiec jeszcze raz widać kto rządzi. Ja osobiście zainwestowałem wszystko w L. Oczywiście mam zabezpieczenie do ok 15-16$. Mam dużo pozycji a mój broker i tak zamyka jedna najbardziej zadłużona więc nie strace wszystkiego i nawet jak się nie dogadają i pójdzie w dół jest to tymczasowe i finalnie będzie 50$ ale przyjdzie poczekać. Na S nie mam bo ryzyko za duże. Kupiłem tyle na ile mnie stać i w tej chwili jestem już na spory plus.
![]()

Ameryka robi swoje kolejne 6mln i lampa do góry

z renty może