DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2020
polowa pozycji na ropie zamknieta po 27. Reszta zabezpieczona od dołu na BE, TP na 28,30 i mozna isc na szybki spacer bo potem ECB i OPEC to czasu moze nie byc
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dlatego ze:
po pierwsze klin był w kierunku trendu,
po drugie opor na swiecach tygodniowych jest dopiero na 1.2130-1.2150,
po trzecie inne pary z funtem też potwierdzały ten kierunek
Obecnie wylaczylem go na 1.2080 na DR1 (bałem sie podwojnego szczytu) i raczej już ponawiał nie bede. Skupiam sie na WTI, edku i ujku
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
news
Russian President Putin has no plans to talk with President Trump or the Saudis on oil, according to Kremlin spokesperson Peskov
news z 12.13 gmt w tej samej minucie wti w dół.
Russian President Putin has no plans to talk with President Trump or the Saudis on oil, according to Kremlin spokesperson Peskov
news z 12.13 gmt w tej samej minucie wti w dół.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 13:29 przez valkiria, łącznie zmieniany 1 raz.
własnie Putin stwierdził że nie bedzie rozmawiał z Usa oraz arabami
valkiria
a pomyslales dlaczego 80 procent jest buy na ropie ?
bo obawiam sie ze nawet jak 2dni bedzie spadac to bedzie i tak 75 procent bite na buy
a dlaczego a to sam sobie odpowiedz
a pomyslales dlaczego 80 procent jest buy na ropie ?
bo obawiam sie ze nawet jak 2dni bedzie spadac to bedzie i tak 75 procent bite na buy
a dlaczego a to sam sobie odpowiedz
Żaba pomóż coś z tym kangurem
za gpbchf dzięki też zamknąłem na szczycie. 

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 13:34 przez Sinus, łącznie zmieniany 1 raz.
PiS forever
0
Jakby 80% rynku było na buy na ropie to wykres by w monitorze dziure zrobił u góry. 80% leszczy z "ulicy" to nic nie znaczący margines rynku

Co potrafi "zrobić" pierwszy lepszy nius to widac teraz na wykresie

Cena na WTI robi lekka zwałe

Powycinali SL ale teraz widzicie jak jedna wiadomośc czy twett potrafi wpłynąć na cene. Vladek powiedział że nie bedzie gadał o ropie na spotkaniu o ropie i cena w dół. A swoja droga jak to spotkanie o ropie to o czym bedzie gadał.
nie myslisz tyle naprawde jest na buy
zamknal kermit pozycje ? nie ? zamknalem ja nie ?
i miliony takich ma to gleboko w dpie ze cena jest 28 czy byla
na a np mnie niwe interesuje nawet cena 35 i napewno setki tysiecy traderow mysli podobnie
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 13:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.