tu to ładnie widać ORGRaleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 12:34wti oil ja bez obranego celu czuje bardziej sell ale nie wiem jeszcze z jakiego poziomu jest też możliwość ze zrobią korektę
DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2020
-
- Pasjonat
zobacz że sporo osób jest nastawionych na wzrost góra do 30-32 z kawałkiem tam jest wiele zleceń sell i buy stop pomyśl czy brokerzy tak sobie pozwolą tam dotrzeć by towarzystwo od tak sobie skasowało całkiem spore zyski NIE wiec coś jest na rzeczy wielu jest na buy i trza im przetrzepać depozyty wczoraj jeszcze nie rozumiałem pewnych ruchów cenowych dziś nabiera to kształtów a co do spadków to wiesz znam znajomego co zna osobę co zna tajemnice co usłyszała w pewnych kręgachvalkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:37Co znaczy czuję? A wykres? Ja ci mogę powiedzieć jak się dziś na spotkaniu dogadają to ropa w górę. Jak nie obetną produkcji lub obetną niewystarczająco to ropa w dół. Tego co zdecydują nie wiadomo. Na xtb rynek jest 88% buy. Pozostaje czekanie na decyzje.aleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 12:34wti oil ja bez obranego celu czuje bardziej sell ale nie wiem jeszcze z jakiego poziomu jest też możliwość ze zrobią korektę
Jak widać ropa zajmuje poziom wyjsciowy tak że i spadek i wzrost jest mozliwy w jednym i drugim kierunku. Abo powrót do 19-18 albo 32-34 i potem docelowo cena normalna z lutego. Jest pewna grznica poniżej której nie opłaca sie wydobywac . Utrzymanie się zbyt długo pod kreska to ogromna strata dla państwa. Im ropa drozsza tym dłuzej mozna sie utrzymać.

Jak najbardziej ma to sens i teraz jak 88% jest na buy średnio na 24$ bi tak było wczoraj mogą jeszcze zjechać do 20 i potem dopiero góra jednak ja uważam że decydujące znaczenie ma tu OPECaleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 12:56zobacz że sporo osób jest nastawionych na wzrost góra do 30-32 z kawałkiem tam jest wiele zleceń sell i buy stop pomyśl czy brokerzy tak sobie pozwolą tam dotrzeć by towarzystwo od tak sobie skasowało całkiem spore zyski NIE wiec coś jest na rzeczy wielu jest na buy i trza im przetrzepać depozyty wczoraj jeszcze nie rozumiałem pewnych ruchów cenowych dziś nabiera to kształtów a co do spadków to wiesz znam znajomego co zna osobę co zna tajemnice co usłyszała w pewnych kręgachvalkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:37Co znaczy czuję? A wykres? Ja ci mogę powiedzieć jak się dziś na spotkaniu dogadają to ropa w górę. Jak nie obetną produkcji lub obetną niewystarczająco to ropa w dół. Tego co zdecydują nie wiadomo. Na xtb rynek jest 88% buy. Pozostaje czekanie na decyzje.aleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 12:34wti oil ja bez obranego celu czuje bardziej sell ale nie wiem jeszcze z jakiego poziomu jest też możliwość ze zrobią korektę
Jak widać ropa zajmuje poziom wyjsciowy tak że i spadek i wzrost jest mozliwy w jednym i drugim kierunku. Abo powrót do 19-18 albo 32-34 i potem docelowo cena normalna z lutego. Jest pewna grznica poniżej której nie opłaca sie wydobywac . Utrzymanie się zbyt długo pod kreska to ogromna strata dla państwa. Im ropa drozsza tym dłuzej mozna sie utrzymać.![]()
Chyba trzeba zrewidowac prognozy.
Po tym co te hujki z pisu robia to 4,0 na $ zobaczymy w nastepnej dekadzie...... może.
Po tym co te hujki z pisu robia to 4,0 na $ zobaczymy w nastepnej dekadzie...... może.
Jakieś przewidywania przed 13:30?
-
- Pasjonat
dlatego zrobią przedstawienie i cyrk by dopełnić wykresvalkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 13:05Jak najbardziej ma to sens i teraz jak 88% jest na buy średnio na 24$ bi tak było wczoraj mogą jeszcze zjechać do 20 i potem dopiero góra jednak ja uważam że decydujące znaczenie ma tu OPECaleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 12:56zobacz że sporo osób jest nastawionych na wzrost góra do 30-32 z kawałkiem tam jest wiele zleceń sell i buy stop pomyśl czy brokerzy tak sobie pozwolą tam dotrzeć by towarzystwo od tak sobie skasowało całkiem spore zyski NIE wiec coś jest na rzeczy wielu jest na buy i trza im przetrzepać depozyty wczoraj jeszcze nie rozumiałem pewnych ruchów cenowych dziś nabiera to kształtów a co do spadków to wiesz znam znajomego co zna osobę co zna tajemnice co usłyszała w pewnych kręgachvalkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 12:37
Co znaczy czuję? A wykres? Ja ci mogę powiedzieć jak się dziś na spotkaniu dogadają to ropa w górę. Jak nie obetną produkcji lub obetną niewystarczająco to ropa w dół. Tego co zdecydują nie wiadomo. Na xtb rynek jest 88% buy. Pozostaje czekanie na decyzje.
Jak widać ropa zajmuje poziom wyjsciowy tak że i spadek i wzrost jest mozliwy w jednym i drugim kierunku. Abo powrót do 19-18 albo 32-34 i potem docelowo cena normalna z lutego. Jest pewna grznica poniżej której nie opłaca sie wydobywac . Utrzymanie się zbyt długo pod kreska to ogromna strata dla państwa. Im ropa drozsza tym dłuzej mozna sie utrzymać.![]()
Jest taka możliwość oczywiście.aleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 13:09dlatego zrobią przedstawienie i cyrk by dopełnić wykresvalkiria pisze: ↑09 kwie 2020, 13:05Jak najbardziej ma to sens i teraz jak 88% jest na buy średnio na 24$ bi tak było wczoraj mogą jeszcze zjechać do 20 i potem dopiero góra jednak ja uważam że decydujące znaczenie ma tu OPECaleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 12:56
zobacz że sporo osób jest nastawionych na wzrost góra do 30-32 z kawałkiem tam jest wiele zleceń sell i buy stop pomyśl czy brokerzy tak sobie pozwolą tam dotrzeć by towarzystwo od tak sobie skasowało całkiem spore zyski NIE wiec coś jest na rzeczy wielu jest na buy i trza im przetrzepać depozyty wczoraj jeszcze nie rozumiałem pewnych ruchów cenowych dziś nabiera to kształtów a co do spadków to wiesz znam znajomego co zna osobę co zna tajemnice co usłyszała w pewnych kręgach![]()
Czy AT działa, czy nie, to tego nie rozstrzygniesz. Jednym działa, innym nie działa, więc proponowałbym spokój w tej działce. Ale nawet jesli nie kierujesz się tylko AT, to IMO pozwala określać sl i tp i kiedy się pomyliłeś w swojej rozkminie.
Jedyna ciekawostka z filmu z TJS, o ropie, to imo taka, że jest jeszcze spotkanie G20. A z całym szacunkiem dla Pani prowadzącej, to wychodzi na to, że może spadnie, a może wzrośnie i zależy w jakim terminie (nie czepiam się, Pani poświęciła swój czas,wystąpiła przed kamerą itd.............).
Co do ropy to ciężki temat. bo z AT wychodzi long, ale na logikę powinno być odreagowanie w dół:
Dogadają się, co jest w cenach na tym ruchu do 29 dolarów, więc powinien być jakiś odpał w górę, na kilka dolków, realizacja zysków i zostawienie ulicy z gorącym kartoflem;
Nie dogadają się: od razu spadek.
Żaba , dlaczego na GBPCHF wychodziły Ci wzrosty, był tam też RGR, dlaczego nie RGR?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.