valkiria
znasz taki tekst
po robocie bo juz wygrali
Nie. Ale zapamiętam dziękuję.
A ile bylo do przerwy BAXIK odpusc juz ten forex zacznij swietowac ---ZDROWYCH SWIAT -
a jak i z kim mam swietowac
dzieciaki nie w warszawie w swieta do rodziny pojechac nie daja
z tvp chyba tylko krna poswietuje
swiat u mnie niet
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A ile bylo do przerwy BAXIK odpusc juz ten forex zacznij swietowac ---ZDROWYCH SWIAT -
swiat u mnie niet
Krypto trade dziala 24/7 jak cos
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
swiat u mnie niet
Krypto trade dziala 24/7 jak cos
doktorek ja sie do rubli nie pucuje tys aferzysta rublowy
a malolactwo to o tym nawet pojecia nie ma jaki to byl biznes zloto lecialo za grosze
juz nie pamietam dokladnie ale bylo chyba 1do 5 czy cos wiecej
krwa ale komunisci oskjubali wtedy KRAJ
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 11:05 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.