Witamy,
czekam na ten ewentualny trejd na tej ropie
tak tylko sie przypominam

Wzrosty na ujku i spadki na edku to może być zasługaXAB pisze: ↑09 kwie 2020, 08:10cugan
kazdy moze miec inna wizje ja po prostu zasugerowalem ci ze to co pokazujesz to trojkat
a to formacja rzadko sprawdzajaca sie, tylko o tym myslalem
i tez nie napisze ci ze to na pewno tak jest to tylko sugestia ze moze to tak byc
tak jak pokazales to trojkata raczej spadkowego i krociutkie zejscie w dol zasieg zas z klina wyjscie juz jest duzo wieksze
w tej branzy jest tak spojrzenie na rynek i rozryswanie kazdy moze miec innecugan pisze: ↑09 kwie 2020, 08:34Wzrosty na ujku i spadki na edku to może być zasługaXAB pisze: ↑09 kwie 2020, 08:10cugan
kazdy moze miec inna wizje ja po prostu zasugerowalem ci ze to co pokazujesz to trojkat
a to formacja rzadko sprawdzajaca sie, tylko o tym myslalem
i tez nie napisze ci ze to na pewno tak jest to tylko sugestia ze moze to tak byc
tak jak pokazales to trojkata raczej spadkowego i krociutkie zejscie w dol zasieg zas z klina wyjscie juz jest duzo wieksze
USD INDEX który może urosnąć do 102
Rysunek z wczoraj wykonany na projekcji Kermita
![]()
Zamknąłem w nocy biorąc kilka punktów, zgodnie z zasadą jak zysk jest od razu, to trzeba go brać.
to jeszcze o sp i slkachTomasz196407 pisze: ↑09 kwie 2020, 08:23Witamy,
tak tylko sie przypominam![]()
Dzięki też tak myślałem z tym S.TsunamiPL pisze: ↑09 kwie 2020, 09:01Zamknąłem w nocy biorąc kilka punktów, zgodnie z zasadą jak zysk jest od razu, to trzeba go brać.
Zresztą pisałem ile miałem transakcji w marcu![]()
Co nie zmienia faktu, że s da znowu zarobić, przy czym niestety dzisiaj EBC (potencjalna bazuka), porozumienie OPEC, Powell. Jednym słowem niebezpiecznie jak nie wiem co.
xab jeszcze przeanalizuj te wybicie obecne bo sytuacja sie zmieniła,XAB pisze: ↑09 kwie 2020, 09:02to jeszcze o sp i slkachTomasz196407 pisze: ↑09 kwie 2020, 08:23Witamy,
tak tylko sie przypominam![]()
tak by bylo jasne straty musza byc wliczane w cene
czerwona kropka i linia to sl pierwszej ski czyli 1sza ska strazak zostaje zgaszna przez druga ske i rozpaczac z tego powodu nie ma sensu bo to wliczone jest w ten zysk ktory byl z zamkniecia juz jednej ski bo w ten sposob moge i sciac jeszcze ze 2ski i placzu nie bedzie
a strazak dalej bedzie gorna polka![]()
https://iv.pl/image/Gt56Z75