To jak wiem że Tsunami gra szybkie DT jak on piszę że bierze S z 2750 i piszę kierunek kurs znany to wiadomo chodzi o 1500 Tylko Tsunami nie dopowiada że ucina dwa zera na końcu jako TP Więc pewnie zysk już wziął chyba że to jakiś long term short?
Xab jak kto tu gra to napewno nie masz wiedzy bo i skąd
Tsunama znam dłuzej niż Ty tak samo jak i innych
sl powiadasz nieważny no może i tak
gra na dt i obsuwa 200 pipsowa i gosc krzyczy nic sie nie bój dokładam
można i wszystko napisac tylko po kiego tak sie .... ic
To jak wiem że Tsunami gra szybkie DT jak on piszę że bierze S z 2750 i piszę kierunek kurs znany to wiadomo chodzi o 1500 Tylko Tsunami nie dopowiada że ucina dwa zera na końcu jako TP Więc pewnie zysk już wziął chyba że to jakiś long term short?
no to sie rozumiemy
na sp500 masz dzis 2ramy kanal i z abc 2830
idzie cos nie tak to z pozycji sie zmyka bo rynek sie nie bawi w 5czy 15 pipsow nie w te strone w ktora ma isc
https://iv.pl/image/Gt56Y8D
tomasz nie o takim sl rozmawiamy
co innego gra na szybko co innego sl ono byc musi tylko nie na 5-czy 10 pipow
to sugeruje tylko
wchodzisz np teraz i co ci daje slka na 5 czy 10 pipow o tym pisze
dla mnie np ramki to slka te czerwone
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
bemowiak
dokoncze bo wczoraj byla gadka o sp500
to fabryka i tu kurs robia maszynki i niestety/ bo lubimy teraz zwłaszcza ski/
to raczej rzadkosc by rynek nie domknal bialej linii
no chyba tylko wowczas gdy robi podpuche albo jeszcze z raz na falce zakreca
ale raczej biala linie zalicza bo to minimum prostego ABC
zas co dalej a to juz nie ja ? i nie dzis https://iv.pl/image/Gt5XrL1
poniewaz to nie moja bajka zagralem drobno tylko pod wybicie szczyciku i pod zielona linie
bo inaczej to raczej by jeszcze z s poczekal choc do ok 2800
cugan --edek i klin
moja szkola robi to tak
niebieski trojkat mozliwe wyjscie w dwie strony
a klin to czerwony
maznalem to na twym wykresie https://iv.pl/image/Gt56GXO
Nie jest to po mojej myśli
Nie mniej zwykle odbywało się to tak
W ten sposób klin był przedłużony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan
kazdy moze miec inna wizje ja po prostu zasugerowalem ci ze to co pokazujesz to trojkat
a to formacja rzadko sprawdzajaca sie, tylko o tym myslalem
i tez nie napisze ci ze to na pewno tak jest to tylko sugestia ze moze to tak byc
tak jak pokazales to trojkata raczej spadkowego i krociutkie zejscie w dol zasieg zas z klina wyjscie juz jest duzo wieksze
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 08:13 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Valkir njus dla Ciebie.. pkb w jukej na poziomie mułu pod dnem.. a indeksy nic.. szok
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
xab koncze temat
dax i sp500 moim zdaniem kilka świec H1 trzeba odczekac sa w pkt neutralnym bynajmniej dla mnie
tylko oczywiscie z poziomu dt a nie dłuzszych interwałów
cugan
kazdy moze miec inna wizje ja po prostu zasugerowalem ci ze to co pokazujesz to trojkat
i tez nie napisze ci ze to na pewno tak jest to tylko sugestia ze moze to tak byc
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
xab koncze temat
dax i sp500 moim zdaniem kilka świec H1 trzeba odczekac sa w pkt neutralnym bynajmniej dla mnie
tylko oczywiscie z poziomu dt a nie dłuzszych interwałów
i tu cie popieram masz pelna racje nie ma kierunku na te chwile
cugan
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 08:24 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.