jak Ci sie chce tak z nim ripostować

tomasz to tez swego rodzaju zabawa i mozna sie posmiac piszac do niego
Maski można samemu robić,XAB pisze: ↑09 kwie 2020, 06:58tomasz to tez swego rodzaju zabawa i mozna sie posmiac piszac do niego
nudze sie wyraznie bo ten wirus popiepszyl mi wszystkie plany
swieta sam beznadzieja musze isc na poczte kolejka i patrzenie na maski ktore nie dosc ze sa po 10 taku to nie pomagaja prawie wcale
lubie cisze spokoj fakt ale nie siedzenie w domku
przeczytalem przed chwila 1000 polakow umiera codziennie / wiadomo wiekszosc ze starosci/Tomasz196407 pisze: ↑09 kwie 2020, 07:02Maski można samemu robić,XAB pisze: ↑09 kwie 2020, 06:58tomasz to tez swego rodzaju zabawa i mozna sie posmiac piszac do niego
swieta sam beznadzieja musze isc na poczte kolejka i patrzenie na maski ktore nie dosc ze sa po 10 taku to nie pomagaja prawie wcale
przyłbice też,
nie zmienisz stanu rzeczy jest wirus i tyle
trzeba sie nauczyc życ z nim
też wczoraj byłem na poczcie ale trzeba miec świadomość że masz koło siebie "wroga" wirusa
widzisz ważna rzecz przytoczyłeśXAB pisze: ↑09 kwie 2020, 07:07przeczytalem przed chwila 1000 polakow umiera codziennie / wiadomo wiekszosc ze starosci/Tomasz196407 pisze: ↑09 kwie 2020, 07:02Maski można samemu robić,XAB pisze: ↑09 kwie 2020, 06:58
tomasz to tez swego rodzaju zabawa i mozna sie posmiac piszac do niego
przyłbice też,
nie zmienisz stanu rzeczy jest wirus i tyle
trzeba sie nauczyc życ z nim
też wczoraj byłem na poczcie ale trzeba miec świadomość że masz koło siebie "wroga" wirusa
a my wszyscy mamy miec teraz przez tego wirusa 3 mce / oby tylko 3/
wyrwane z zycia z bycia wsrod ludzi , z rozrywki, beznadzieja![]()
wiadomo restrykcje mus ale jaki ten swiat sie robi to szkoda slow
sp500qduaty pisze: ↑09 kwie 2020, 07:20Google trends mówi że ulica już niekupuje akcji..
Tvny i inne parkiet tv mówią o drugiej fali spadków..
Wniosek? SPADKÓW NIE BĘDZIE.. a przynajmniej nie najbliższym czasie. Moożeee czerwiec/lipiec - jak juz ulica wróci do świadomości że kryzysu nie ma i czas na powrot do zakupu akcji. Wtedy wszystko jebnie z zaskoczenia imo