DayTrading: Wtorek 07.04.2020
Re: DayTrading: Wtorek 07.04.2020
ja tam ropniaki
bo ja juz zaczalem L
COS KTOS TAM MA ? CZY NARAZIE CICHO SZA
bo ja juz zaczalem L
COS KTOS TAM MA ? CZY NARAZIE CICHO SZA

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dax M5 RGR możliwy 

Dwie L ki. Jedna to emerytura.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
- Fanatyk
ktoś coś ma

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zagrałem pod ten antywskaźnik 4 LONGI
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Zastanawiałam się, czy w ogóle to pisać
bo nie mój dział, nie mój cyrk.
Nie wiesz, kto tu jest ekspertem, kto mitomanem, demograjkiem, kto jest pijakiem a kto zwykłym ściemniaczem. O rady jasne, warto pytać ale musisz mieć możliwość samodzielnego zweryfikowania odpowiedzi, czy ma choć trochę sensu. Na fx nie ma dróg na skróty, trzeba samemu a nie wierzyć obcym, anonimowym osobom z netu. Pomyśl, czy nie lepiej dla Ciebie byłoby byś sobie robił sam analizy i wstawiał tu do weryfikacji, koledzy na pewno Ci pomogą, mądre i pomocne chłopaki tu są
XAB, znamy się długo stąd, więc mam nadzieję że też nie poczujesz się urażony bo nie ma o co
Taka wypowiedź (choć to jak sądzę jest żart) wydaje mi się nieporozumieniem, bo nikt z nas nie jest wyrocznią (prawie nikt
) i nie ma patentu na rację - rację każdy ma swoją.

valkiria, pytałam Cię z powodu tego, co wytłuszczone bo takiej odpowiedzi się spodziewałam czytając Twoje posty. Zapytałeś wczoraj, co robisz źle - i mam nadzieję, że Cię nie urażę swoją szczerością, tym bardziej że jestem tu ostatnią osobą uprawnioną do udzielania rad.
Nie wiesz, kto tu jest ekspertem, kto mitomanem, demograjkiem, kto jest pijakiem a kto zwykłym ściemniaczem. O rady jasne, warto pytać ale musisz mieć możliwość samodzielnego zweryfikowania odpowiedzi, czy ma choć trochę sensu. Na fx nie ma dróg na skróty, trzeba samemu a nie wierzyć obcym, anonimowym osobom z netu. Pomyśl, czy nie lepiej dla Ciebie byłoby byś sobie robił sam analizy i wstawiał tu do weryfikacji, koledzy na pewno Ci pomogą, mądre i pomocne chłopaki tu są

XAB, znamy się długo stąd, więc mam nadzieję że też nie poczujesz się urażony bo nie ma o co

Jeśli mnie pytasz to tak, przeformatowuję swój fx żeby mi właściwa perspektywa wróciła i sobie ćwiczę na sp

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)