To już się nazarabiałem. Myślałem, że chociaż święta uda się uskubać parę złotych na porządnego litra polskiej lub szkockiej a pozostanie dalej rozrabiać ten specyfik z bańki 5L co to nabyłem za Świeżaka rekomendacją...z colą jakoś wchodzi

To już się nazarabiałem. Myślałem, że chociaż święta uda się uskubać parę złotych na porządnego litra polskiej lub szkockiej a pozostanie dalej rozrabiać ten specyfik z bańki 5L co to nabyłem za Świeżaka rekomendacją...z colą jakoś wchodzi
Rzeźnik dostał nazwę nie przez przypadek.
to sie nie zagapiaj
spokojnie.....dopóki formacja nie wybita to jest w koszyku z napisem "potencjalna". Po wybiciu (biorąc pod uwagę że to formacja kontynuacji silnego ruchu ją poprzedzającego) będzie już ciężej o ewentualne spadki IMO
no jeśli filiżanka lub orgr to SL pod ramieniem. Półśrodkami raczej ciężko - szczególnie na tej parze
Nabyłem to cacko za 2740 i żem pod kreską na razie. Jednak jak to o koło 18 coś drgnie.
Sie człowiek zagapi to za późno na szczęście to L nie na górce wiec po pandemii w 2122 pójdzie w górę.XAB pisze: ↑07 kwie 2020, 17:35gapowe kosztuje
krotko to sie przesuwa sl i wtedy inni sie martwia a ty nie tracisz
kablencjaa
https://iv.pl/image/Gt55VRn