DayTrading: Poniedziałek 06.04.2020
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.04.2020
Zawsze to powtarzam, w bessie można stracić wszystkie pieniądze grając tylko s.
The only way is up
a nie przypadkiem "pakuj i nic sie nie bój"?

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Kupować shorty. Czyli pozycje krótkie. Czyli zarabiać na spadku. Ha. Czytałem podręcznik początkującego zawodowca.
No niech ten edek w końcu zacznie iść w którąś stronę. Mam L.
PiS forever
swiezak
ja dalej nie pojmuje jak ty taki ekspert nie zauwazyles ze poszla tzw fala strachu 1 dobijajaca PRZECIEZ tego sie nie dalo nie zauwazyc
no ok moze na sp500 nie bylo widac czy na w20
ale dax to prawie to samo w sumie co wig20 a tu wyrazne bylo wyciaganie ile sie da do dna
a ty sie zagapiles
https://iv.pl/image/GrutYvy
to co byc moze ?????????????
jesli ma byc a byc moze to najgorsza jest fala 3 lub 5 ta przy takim rozrysowaniu
5ta to czarny labedz slynny na caly swiat
i typowe walenie w rogi
jak sp byla roznica 5 proc to zawieszali dzis jest wiecej i maja to gdzies
ja dalej nie pojmuje jak ty taki ekspert nie zauwazyles ze poszla tzw fala strachu 1 dobijajaca PRZECIEZ tego sie nie dalo nie zauwazyc
no ok moze na sp500 nie bylo widac czy na w20
ale dax to prawie to samo w sumie co wig20 a tu wyrazne bylo wyciaganie ile sie da do dna
a ty sie zagapiles
https://iv.pl/image/GrutYvy
to co byc moze ?????????????
jesli ma byc a byc moze to najgorsza jest fala 3 lub 5 ta przy takim rozrysowaniu
5ta to czarny labedz slynny na caly swiat
i typowe walenie w rogi
jak sp byla roznica 5 proc to zawieszali dzis jest wiecej i maja to gdzies
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2020, 19:55 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora