Tony ja mam Świerzaka w ignorach
DayTrading: Poniedziałek 06.04.2020
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.04.2020
dzięki łapaka zapisane
ropa minutkiXAB pisze: ↑06 kwie 2020, 16:36ropa wti
wykres m3
ropke ske na wykr juz zgasilem bo tu jednak wole szukac elekkkk
https://iv.pl/image/Grui6bp
a zreszta zysk ok czy wyzej 10 procent jest az nadto zadawalajacy![]()
zgasla ska maszynka zapalila juz lki w koncu takie jest DT
STRAZNIK CZUWA I FORMUJE SZYK

cel 1szy luka bo jeszcze ja widac
https://iv.pl/image/Grurgc7
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Yellen: PKB może się obniżyć o 30%, a bezrobocie już jest na poziomie 12-13%
The only way is up
Bardzo ładne wzrosty dzisiaj. Chyba już w cenie te informacje były. Jak sytaucja się poprawi i gospodarka ruszy to wtedy zaczną spadać na nowe dołki. Taka to gra. Wiecznie nas będa w ch.. robic.
Teraz albo konsola między F23% i F38%, albo wywalą i polecą na F50%..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2020, 18:29 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeży jak akcje?
Bo u mnie rośnie
Az szkoda ze to tylko "strazniki" zeby zarysowac portfel
Bo u mnie rośnie

Az szkoda ze to tylko "strazniki" zeby zarysowac portfel

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

No , przecież napisałem, że przegrałem życie bo nic nie kupiłem jak było tanio.. Czekałem na korektę, której nie było. Jedyna metoda, żeby wygrać: kupić po krachu i przetrzymać 1-3 lata.

Bo to jest tak jak mowi xab.. gadasz a nie robisz..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

Czekałem na korektę i retest na SP. Nawet milimetra nie spadli w tym WIELKIM, NIESPOTYKANYM, APOKALIPTYCZNYM KRYZYSIE po którym NICZEGO NIE BĘDZIE
. Niektórzy wIG20 widzieli poniżej 1000 a SP poniżej 2000. Ja myślałem, ze będzie jakaś wyraźna korekta i wtedy wejdę.. Co mam teraz kupić??? CCC??

To ci sami podpatrywacze, którzy ropę widzieli po 10$ i jak była po 20 to czekali a teraz płaczą. Ja wig kupiłem jak był tani. I trochę innych akcji. Ropa oczywiście też. DAX dzisiaj znowu zaliczył 10000 a Niemców mało co zostało już. Może chociaż jeszcze waluty się stosują do prawideł.Świeżak44 pisze: ↑06 kwie 2020, 18:39Czekałem na korektę i retest na SP. Nawet milimetra nie spadli w tym WIELKIM, NIESPOTYKANYM, APOKALIPTYCZNYM KRYZYSIE po którym NICZEGO NIE BĘDZIE. Niektórzy wIG20 widzieli poniżej 1000 a SP poniżej 2000. Ja myślałem, ze będzie jakaś wyraźna korekta i wtedy wejdę.. Co mam teraz kupić??? CCC??