Paypal ma jakiś limit? Próbuje doładować ICM przez paypal i przyjęło mi tylko raz 100Euro.. Zmieniałem różne opcje, potwierdziłem jeszcze raz karte.. Co za posrany stystem.. Może przelewem będzie lepiej..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Paypal ma jakiś limit? Próbuje doładować ICM przez paypal i przyjęło mi tylko raz 100Euro.. Zmieniałem różne opcje, potwierdziłem jeszcze raz karte.. Co za posrany stystem.. Może przelewem będzie lepiej..
System nie jest posrany. ja przelałem 10k gbp przez paypal. kurs to inna sprawa ale odrobię róznice. Sprawdż limity karty w banku a nie paypal.
i to samo dax
wyszli juz az tyle co znaczy ze chca tez wyjsc wyzej
https://iv.pl/image/Gru1MQD
i ten caly dzisiejszy dzien mnie wkria tylko bo zakladalem inaczej
pomylka na dax i na frycu to o raz za duzo brrrr krotkie sl i wyzsza ska wywala nizsza i tyle przekazu
bo teraz granie elki mija sie z sensem na tych poziomach czyli pewnie jutro znowu lapiemy scyzoryki
dobrze ze choc edka i dolce zgasilem a na ropce dalej 1 ska
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2020, 14:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pallad - L z 2150. Mam nadzieję, że za trzecim razem na trwałe przejdą przez fibo na 2185 i polecą na 2400. Wszak to jeden z bardziej pożądanych metali po złocie. A może nawet bardziej praktyczny.
Pallad - L z 2150. Mam nadzieję, że za trzecim razem na trwałe przejdą przez fibo na 2185 i polecą na 2400. Wszak to jeden z bardziej pożądanych metali po złocie. A może nawet bardziej praktyczny.