Wolałbym nie iść za światłem w tunelu
DayTrading: Poniedziałek 06.04.2020
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.04.2020
Ropa zamknęła gapę z otwarcia. Waluty lekko w dół. WIG20 i polskie spółki na plus jakie rokowania?
Trzymaj a nawet przeważaj

Oczywiście to tylko moje zdanie, a nie rekomendacja.
The only way is up
Oczywiście, że trzymam. Mam longa na 27 i trzymam. AT kompletnie nie działają. Ropa robi co Donald powie.
PLN ładnie się umacnia. Jeszcze trochę i.... 

The only way is up
Nie obrażaj kolego innych. odpuśc uwagi pod kontem osoby i skup się na temacie. A czy ty myślisz, że żyć sie nie da bez tego forum. Będzie o Was koledzy świadczyło. Nie spotkałem zbyt wielu przyjaznych osób tutaj. Zbyt wielu rad czy refleksji. Wytykanie jedynie to źle. Tamto źle. Ale na pytanie co źle to żadnej odpowiedzi. Więc odpuść sobie z rana kolego. Szanuję wszystkich tutaj bo zapewne są bardziej doświadczeni ale nie wszyscy tutaj szanują takich jak ja.

Tak. Powinno być coraz lepiej jak nie rozwinie się bardziej pandemia u nas. Niedługo pozycje na walutach zaczną przynosić zyski. Popełniłem kilka błędów innymi zbyt wcześnie otwierałem krótkie pozycje na szczęście nie w dołku i kasa do odzyskania. Nauczka na przyszłość.
Proszę, jak tak dalej pójdzie to gbp/pln przyniesie dziś zysk. Ale czekam na 4.8pln za funta. Frank też słabnie. Moja pozycja krótka 4,21 też ma szanse przynieść zarobek. Docelowo 3.80 do zamkniecia
Ktośgra na indexach? Co myślicie o wig20 i uk100?
GOLD - ok. 30 dolarów zostało aby zamknąć prawe ramię oRGR. Na 1690 (powinni tam dojść dzisiaj) się rozstrzygnie. Technicznie - jeśli to zrobią - cena powinna szybko dojść do poziomu 1950 - 2000 USD. Taki mój scenariusz na kwiecień

dolary
bp czekam by kupic
https://iv.pl/image/GruzdXb
edek tez bp 40 pip moze byc
1ska sp i frycek i ropa z wczoraj mykam
bp czekam by kupic
https://iv.pl/image/GruzdXb
edek tez bp 40 pip moze byc
1ska sp i frycek i ropa z wczoraj mykam
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2020, 10:04 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora