Ja mam jednego psa i kota i czasem myślę że zwariuje przy nich, a kot wymaga dużo mniej uwagi niż pies więc macie dużo cierpliwości albo bardzo spokojne zwierzaki.
He he, mam jeszcze cztery kocurszczaki, które kilkanaście razy dziennie wpuszczam / wypuszczam przez okno, pomimo otwartych drzwi. Z reguły jest to okraszone niecenzuralnymi słowami
edit: Jak myślicie, Świeżak z DT jest trollem, debilem, czy ma świetną bekę ze wszystkich udzielających mu rad i biorących go poważnie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@EDIT
To 1sze..
Chociaż coraz bardziej pokazuje że to 2gie jednak..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
To teraz poważniejszy temat - wirus i dane. A raczej ich rzetelność.
Strona https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries na bieżąco podaje oficjalne dane.
I teraz gwóźdź programu - Chiny, kraj mający 1.4mld ludności, gdzie wszytko się zaczęło, gdzie po "opanowaniu" pierwszej, rodzimej fali, pojawiła się kolejna, od tych wracających.
Od ok 18/02 krzywa zachorowań + krzywa zgonów jest godną pulsu umarłego, następny wykres: zachorowania vs wyzdrowienia. Wykres BTC sprzed dwóch lat jest przy tym ledwie poruszony .
Oni tam w lutym "zmienili sposob liczenia zachorowan" wtedy jak ten megaGigaWChuj skok byl.
A pod koniec "ich epidemii" jesli ktos mial pozytywny wynik testu ale brak objawow to byl niewliczany do puli..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Jaga piękna pannica!
qduaty, a Twoje misie jak się nazywają? Wyją?
Masz dwa tej samej rasy, też miałam taki układ - moje blondynki nie żyją już wiele lat Na zdjęciu one i ja Nigdzie nie ma w necie mojego zdjęcia, poczuję się teraz jak celebrytka, a co
dzikson, nie wszystkie psy ze zdjęcia są moje, tylko trzeci - Miś dżentelmen. Pierwszy to husky, drugi labrador, trzeci Miś a czwarty to taki mały terierek o krótkich nogach który pędzi za większymi psami i woła po psiemu: "chłoooopaki, poczekaaaajcieeee, jeszcze jaaaaa!"
Mój pies jest leonbergerem. Jak stanie na tylnych łapach to ma ze dwa metry.
Oprócz niego mam kotkę z śmietnika, kocura z rzeki i suczkę z lasu.
Zaraz się okaże, że wszyscy współrejsowicze mają zwierzaki
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Trochę to dołujące Tzw. kapitan nie dorasta do pięt współrejsowiczom w zakresie AT
Jeszcze tylko muszę nauczyć kraba pić po bałkańsku bo się do Bułgarii wybiera i możemy chrzcić
Jakiś konkurs na imię chyba trzeba skołować, referendum znaczy zrobić?
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
AT swoją szosą, a jeżeli trader nie rozumie co wykres pokazuje, to żadne AT nie pomoże.
Wszelkie teorie AT są oparte na tym, że ludzie widzą jakieś układy, schematy, bo akurat w tym nasze mózgi są dobre.
Tyle, że praktyka wykazuje, że to tylko są pozory, bo każde AT raz działa, a drugi raz nie działa.
Wynika stąd, że ludzie sobie dopowiadają teorie tam, gdzie ich nie ma.
Ludzie zawsze tak robią.
Wszelkimi zmianami cen żądzi dysproporcja popytu względem podaży.
A cena szuka poziomów, gdzie banki mają zlecenia oczekujące.
AT to takie przedszkole.
Kto utknął na poziomie AT, ten daleko nie zajedzie.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 22:42 przez ninjaproject, łącznie zmieniany 1 raz.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
AT swoją szosą, a jeżeli trader nie rozumie co wykres pokazuje, to żadne AT nie pomoże.
Wszelkie teorie AT są oparte na tym, że ludzie widzą jakieś układy, schematy, bo akurat w tym nasze mózgi są dobre.
Tyle, że praktyka wykazuje, że to tylko sa pozory, bo każde AT raz działa, a drugi raz nie działa.
Wynika stąd, że ludzie sobie dopowiadają teorie tam, gdzie ich nie ma.
Ludzie zawsze tak robią.
Wszelkimi zmianami cen żądzi dysproporcja popytu względem podaży.
A cena szuka poziomów, gdzie banki mają zlecenia oczekujące.
Pokaż kota