wręcz odwrotnie

wręcz odwrotnie
ropka bobym zapomnial
Za dużo myślisz, wbrew pozorom to na FX nie jest za bardzo przydatne. Wyjaśni się na danych. EOT.cugan pisze: ↑03 kwie 2020, 12:41A pomyśl sobie co Ty byś chciał jakby Twój portfel pełny był EUR.belon pisze: ↑03 kwie 2020, 12:30EU imo: nie będzie (a przynajmniej nie powinno być) żadnego lotu w kosmos i pendolino.
Sytuacja jest jaka jest, kapitał ucieka w $, nikt nie będzie sobie zawracał głowy bezrobotnymi.
Wg mnie podbitka na danych/albo do publikacji danych, żeby wystraszyć eSkowiczów i zebrać trochę eLek (no bo przecież dane fatalne i dolar będzie się osłabiał) i dalej w dół; coś takiego (druga opcja, że po danych bez podbitki pójdzie dzida w dół):
A teraz pomysł co zrobi rynek
A no zobaczymy !belon pisze: ↑03 kwie 2020, 12:47Za dużo myślisz, wbrew pozorom to na FX nie jest za bardzo przydatne. Wyjaśni się na danych. EOT.cugan pisze: ↑03 kwie 2020, 12:41A pomyśl sobie co Ty byś chciał jakby Twój portfel pełny był EUR.belon pisze: ↑03 kwie 2020, 12:30EU imo: nie będzie (a przynajmniej nie powinno być) żadnego lotu w kosmos i pendolino.
Sytuacja jest jaka jest, kapitał ucieka w $, nikt nie będzie sobie zawracał głowy bezrobotnymi.
Wg mnie podbitka na danych/albo do publikacji danych, żeby wystraszyć eSkowiczów i zebrać trochę eLek (no bo przecież dane fatalne i dolar będzie się osłabiał) i dalej w dół; coś takiego (druga opcja, że po danych bez podbitki pójdzie dzida w dół):
caly tydzien widzisz gore na eur--usd w koncu trawisz latwiej jak 1 w totollotkacugan pisze: ↑03 kwie 2020, 12:41A pomyśl sobie co Ty byś chciał jakby Twój portfel pełny był EUR.belon pisze: ↑03 kwie 2020, 12:30EU imo: nie będzie (a przynajmniej nie powinno być) żadnego lotu w kosmos i pendolino.
Nie no wczoraj pokazywałem spadkidoktorek pisze: ↑03 kwie 2020, 12:49caly tydzien widzisz gore na eur--usd w koncu trawisz latwiej jak 1 w totollotkacugan pisze: ↑03 kwie 2020, 12:41A pomyśl sobie co Ty byś chciał jakby Twój portfel pełny był EUR.belon pisze: ↑03 kwie 2020, 12:30EU imo: nie będzie (a przynajmniej nie powinno być) żadnego lotu w kosmos i pendolino.
A teraz pomysł co zrobi rynek![]()
Przejrzy kalendarz a potem sprawdź dzień wcześniej wieszczyłem wzrosty i były