Anomalio juz nie żarty tylko poważnie ale tez bez zasmiecania wątku-
co było to było, swoje zdanie mam na temat AF i ludzi którzy to stosują,
akurat w dobie gdy duzo tu i jeszcze na grupach fb stosuje sie powidzonko i hasło AT nie działa
wpis dzisiejszy skierowałem do Swiezaka bo moim zdaniem jest w błedzie a podałem na dowód fakty z mojego zycia trejdingowego
czy podałem to co pisaliśmy? nie miałem rozmowe z panem który tez sie zajmuje tym
co do palladu poszedł do góry i na dół ale nie było sygnału bynajmniej ja go nie widziałem
i na koniec nie mam nic do Ciebie tylko robie doswiadczenie
Cieszę się, Tomasz! Ja zawsze jestem skłonna do doświadczeń, więc zupełnie rozumiem Twoje intencje
Nie obiecam, że to będzie teraz albo wkrótce - mam ogromnie zrytą głowę przez fx w ostatnich tygodniach, muszę do normalności wrócić.
Żółwik
dax minutki
mialem na rano daxa z ciut wyzej 400 oddalem wszystko ostatnia w okolicy 600
i teraz mam znowu z oczek elke z 937x i juz bp za chwile
1dna ale wcale mi nie przykro https://iv.pl/image/GrsInOb
gasze w tej chwili u mnie bylo 9630 i na tyle zgaslo swiatlo
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 16:40 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wti zgaszene na 26$. Pieknie. Teraz chetnie po 20 i po 17 ponowie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ropa pięknie w górę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzies sa ci bojowkarze od ropy po 5-10 czy 15
ale bajkał poplynął
te nocki nieprzespane by to w dzien zobaczyc -- bylo wartoooooooooo
ja BO NA WYKRESOWYM TU AZ TAK AMBITNY BY 30 CZEKAC NIE JESTEM
ropa pięknie w górę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzies sa ci bojowkarze od ropy po 5-10 czy 15
ale bajkał poplynął
te nocki nieprzespane by to w dzien zobaczyc -- bylo wartoooooooooo
ja BO NA WYKRESOWYM TU AZ TAK AMBITNY BY 30 CZEKAC NIE JESTEM
dzieki ale nic wspolnego z odwaga to nie mialo. Chłodna kalkulacja. Nadal uważam że ropa to, w obecnej sytuacji na świecie i na 20 letnich minimach, najbezpieczniejsza inwestycja