Dziękuję i powodzenia. Będę obserwował bo ciekawe jest to co robisz.
O, to jest właśnie to, o czym pisałem!
Jak na akcjach. Tylko, że na ropie jest mniejsze prawdopodobieństwo. Przynajmniej na najbliższe kilka lat.ninjaproject pisze: ↑30 mar 2020, 10:27O, to jest właśnie to, o czym pisałem!
Jeżeli możemy się zabezpieczyć do zera i dokupić, gdy jest taniej, to możemy stracić tylko wtedy, gdy rzeczywiście spadnie do zera.
Wiesz co znaczy, gdy jakis walor spadnie do zera? Czyli zbankrutował i jest ZA DARMO. Bo nie ma żadnej wartości. Zanim kolejny raz napiszesz, że ropa będzie w cenie "0" czyli za darmo mocno sie zastanów bo wystawiasz sobie świadectwo.meylo pisze: ↑30 mar 2020, 11:14Jak na akcjach. Tylko, że na ropie jest mniejsze prawdopodobieństwo. Przynajmniej na najbliższe kilka lat.ninjaproject pisze: ↑30 mar 2020, 10:27O, to jest właśnie to, o czym pisałem!
Jeżeli możemy się zabezpieczyć do zera i dokupić, gdy jest taniej, to możemy stracić tylko wtedy, gdy rzeczywiście spadnie do zera.
Kolejny "mondry" co uważa, że ropa będzie kosztować "0"ninjaproject pisze: ↑30 mar 2020, 18:56Cblondyn, ty się módl o zdrowie, bo o rozum to u ciebie za późno!
Dlatego napisałem, że podobnie jak na akcjach. Akcje mogą spaść do zera bo firmy bankrutują. Ropa póki co, nie. Ma wartość bo jej potrzebujemy.Cblondyn pisze: ↑30 mar 2020, 18:51
Wiesz co znaczy, gdy jakis walor spadnie do zera? Czyli zbankrutował i jest ZA DARMO. Bo nie ma żadnej wartości. Zanim kolejny raz napiszesz, że ropa będzie w cenie "0" czyli za darmo mocno sie zastanów bo wystawiasz sobie świadectwo.
Własnie dlatego przeszedłem z GPW na forex i CFD. Bo sa walory które nigdy nie zbankrutują (w domysle wartość "0")![]()
Cblondyn pisze: ↑30 mar 2020, 20:06Kolejny "mondry" co uważa, że ropa będzie kosztować "0"ninjaproject pisze: ↑30 mar 2020, 18:56Cblondyn, ty się módl o zdrowie, bo o rozum to u ciebie za późno!![]()
Litości![]()
ninjaproject pisze: ↑30 mar 2020, 18:56Cblondyn, ty się módl o zdrowie, bo o rozum to u ciebie za późno!