a mnie wystarczą moje niestworzone sny,
żaden meditation ani jakiś tam wróż maciej czy jackowski tego nie przebije
dobry artykuł dla mohera na ploty
No to zerknij kim jest Benjamin Fulford https://pl.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Fulford
Nie każdy odważy się napisać takie rzeczy
Nie neguje ze artykuł jest dziwny .Nie mniej jednak.....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
to jet tak
no wlasnie jest 9500 i wchodzenie teraz po 9300 jest ryzykowne i sporo sie bedzie balo
a ja mam gdzies kupie i jakby zaczelo sie walic na np nizej 9k to po prostu zgasze wsio i zapomne ze chcialem dlugi termin sobie potrzymac i to istotne ze w sumie nie polece w dol na np 300 pktt tylko mi strazak sie spierniczy i tyle
normalnie to sam to widze z 5 moze z 10 razy szybciej bym skracal mieszal usrednial a tak nie panikuje bo zawórrr bezpieczenstwa jest w dwie strony
dodam jeszcze wiadomo swapp zawsze zzera troche ze 3 procent zysku na dzis ale co to sie ma do wiecznosci i spokoju ?psychicznego
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2020, 13:28 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jak chcesz sie usmiechnac
to mam i 1ktr na daxie po dokladnie 8243
i rope tez z samiutkiego dolu
zamkne to kiedys jednego dnia i napisze miesiac lub dwa pauza od fx
oszkosz nie bardzo rozumiem umnie 0,0055procenta na kup zapiernicza codziennie
to nie nasz broker i ja nie polecam bo taka mam zasade
ja zrezta w sumie mam swap gdzies bo na 1 parze rzadko 1obrot dziennie robie bo czasem z 5 a i z 10 tez mi sie zdarza wejsc i wyjsc
wykresowy gram to wiedza wszyscy bo to pokazuje
pko24 graty
mi zaczela sie podobac taka trzymanka a nigdy na fx tak nie gralem
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2020, 13:50 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
doktorek sam widzisz teraz maszynki tak pierdziela robote ze jak sie zlapie taka okazje to trzeba potrzymac
chocby z daxem wieszile razy juz mialem ochote go gasic i co krnnna nawet teraz do 9kola nie bardzo chca wracac a ja mam po 8200 to jak bajka jak patrze
wiesz jak to podwyzsza poziom bezpieczenstwa szook
kupile powiedzmy dolce po 4,1 a jest 4,07 to mam to gdzies i nie panikuje bo mnie ska z gory broni i w dbpi mam jednorazowy zysk ponial
No to zerknij kim jest Benjamin Fulford https://pl.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Fulford
I to mnie utwierdziło w przekonaniu, że to bajkopisarz
z wybujałą wyobraźnią.
szeptucha z japonii
takie jego teorie , jak u nas wariata maciarewicza
I to mnie utwierdziło w przekonaniu, że to bajkopisarz
z wybujałą wyobraźnią.
szeptucha z japonii
takie jego teorie , jak u nas wariata maciarewicza
Może masz racje a może nie .
Za mało wiem żeby się wypowiadać jednoznacznie
Wymowa jego artykułu jest pewna forma dezinformacji
W tzw. dezinformacji stosuje się proste reguły.
Podaje się także prawdę, która jest zmieszana z kłamstwem.
W ten sposób kłamstwa nabierają znacznie większej wiarygodności.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Może masz racje a może nie .
Za mało wiem żeby się wypowiadać jednoznacznie
Wymowa jego artykułu jest pewna forma dezinformacji
W tzw. dezinformacji stosuje się proste reguły.
Podaje się także prawdę, która jest zmieszana z kłamstwem.
W ten sposób kłamstwa nabierają znacznie większej wiarygodności.
Jedno KŁAMSTWO dyskredytuje całość treści.
"Trwało to co najmniej od czasu sztucznie stworzonej pandemii “Hiszpańskiej grypy” z 1918 r., która zabijała tylko młodych żołnierzy, którzy zostali zaszczepieni."
Po co linkować takie bzdury? Ponownie proponuję założenie wątku na tego typu sprawy
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)