DayTrading: Piątek 27.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 27.03.2020
Mam Lki na edka z 1,092 i dalej aż do 1,103. Zamykać czy zostawiać?
Niby powinni dojść do 1,12, a nae 1,14 ale...
Niby powinni dojść do 1,12, a nae 1,14 ale...
Ja lubię brać zysk. Zostawanie na weekend, zwłaszcza w dzisiejszych czasach jest bardzo ryzykowne.
The only way is up
Ja w SP 500 zatowarowany w S bardzo grubo, wszystkie pozycje obecnie zyskowne, ale ta dzisiejsza podwózka zagrała mi na emocjach.
Skończyło się to żęsistym rozwolnieniem.
Kilka trupów dla Trumpa przez weekend może rozwieje marzenia o hossie.
Zobaczcie na lot radarze jak nad stanami kursują samoloty i roznoszą zarazę.
Demokraci Trumpowi zrobią za to rachunek sumienia
Tydzień zamknięty grubo na plus, mam nadzieję, że miesiąc wyjdzie jeszcze lepiej. Cudowne czasy do trejdowania.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2020, 22:04 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zysk skasowany. Weekend udany

Myślę, że dalej będą szli w górę. Chociaż mogą zawrócić do okolic 1,1060.
Tak sobie myślę, że może mamy do czynienia z odwrotem od dolara. Wszak w USA corona szaleje mocniej niż gdzie indziej i szczerze mówiąc wątpię, żeby u nich było możliwe takie spustoszenie na ulicach jak w Europie, np. tutaj w Paryżu. Weźmy taki NY.
Zasięg 5,20 drugi 6 z dużym hakiem a trzeci może być 2 razy tyle .
Jest problem z fizycznym kupnem .Podobno brak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
To jest lepsze znikło 21 mln ChińczykówBemowo1 pisze: ↑28 mar 2020, 00:14To po ameryce,
https://www.money.pl/gospodarka/koronaw ... 6625a.html
https://telewizjarepublika.pl/klamstwa- ... 93489.html
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.