Jak to zamykają? Albo wywali w kosmos albo okazuje się że nic nie jest warte to i po cenie srebra może chodzić kurs.
DayTrading: Wtorek 24.03.2020
Re: DayTrading: Wtorek 24.03.2020
za to na daxie dzis niezle dowalili prawie 9400 z 8kolek ale bajka

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kazdy ma swoje żniwa w odpowiednim czasie !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
ski na dax z nudow lapie ale zaczynam od polowek ktr

a co tam dt tez cos trzeba pukac skorro tu jestem
jesli by kazdy mial zniwa to by tyle osob na fx nie tracilo
cos mylisz sie w ocenie i to bardzo
na wykres s na dax drobniutkie i lka na ropie i to caly temat na dzis
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a ten banster morawitzki niech mnie pocałuje w d ze swoimi zakazami, bede chodzi gdzie i kiedy chce......
xd;. Coś Ty, przywróć Go z ignorów, nie wiesz co tracisz, niezłe dowcipy opowiada. Najlepsze było, jak zaczął pouczać i wyzywać profesorów wirusologów od starych dziadyg, przynajmniej można się chwilę rozerwać. No offence Swiezak44

Ostatnio zmieniony 24 mar 2020, 15:17 przez anturo, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba fora pomyliles
Ostatnio zmieniony 24 mar 2020, 15:15 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajebiście !
Sztuka czyni Cię Mistrzem !
Wiedz ze to stołek z którego szybciej się spada niż zasiadło
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.