dzięki, lepiej zapytać niż popłynąć, jeszcze jedno pytanie mam jezeli siedze w pozycji np. sell na dax i zamkną giełdy na pół roku to dopiero po poł roku bede mogł ją zamknąć? czy po pół roku sie giełdy otworzą z mega luką to mam duży zysk czy dużą dopłatę?? jak to moze wyglagać?El Primo pisze: ↑20 mar 2020, 18:23pewnie że otworzy ale po cenie otwarcia więc niekoniecznie korzystnie dla Ciebie
Nie myśl że najpierw wezmą Twój sell stop i z Tobą pojadą w dół. Co to to nie. Sell stop jest dobry na niskich tf na indeksach. ja często tak robię i wchodzi jak w masło bez przesuwania. Ale trzeba wyczuć moment dobrej świecy czyli lagi i zamykać lu zabezpieczyć pozycję sl po otwarciu.
DayTrading: Piątek 20.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2020
Nic podobnego, tylko but limit !!!Tomasz196407 pisze: ↑20 mar 2020, 18:27polecam sell limitEl Primo pisze: ↑20 mar 2020, 18:23pewnie że otworzy ale po cenie otwarcia więc niekoniecznie korzystnie dla Ciebie
Nie myśl że najpierw wezmą Twój sell stop i z Tobą pojadą w dół. Co to to nie. Sell stop jest dobry na niskich tf na indeksach. ja często tak robię i wchodzi jak w masło bez przesuwania. Ale trzeba wyczuć moment dobrej świecy czyli lagi i zamykać lu zabezpieczyć pozycję sl po otwarciu.![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niech lepsi ode mnie odpowiedzą. Ja tylko z akcjami Spółki miałem do czynienia ale to tylko akcje firmy zawieszone w obrocie przez to że nie przekazały w wymaganym prawem terminie raportu okresowego np. za I półrocze. Ale to co innego niż zawieszenie całej giełdy.Ja robot pisze: ↑20 mar 2020, 18:36dzięki, lepiej zapytać niż popłynąć, jeszcze jedno pytanie mam jezeli siedze w pozycji np. sell na dax i zamkną giełdy na pół roku to dopiero po poł roku bede mogł ją zamknąć? czy po pół roku sie giełdy otworzą z mega luką to mam duży zysk czy dużą dopłatę?? jak to moze wyglagać?El Primo pisze: ↑20 mar 2020, 18:23pewnie że otworzy ale po cenie otwarcia więc niekoniecznie korzystnie dla Ciebie
Nie myśl że najpierw wezmą Twój sell stop i z Tobą pojadą w dół. Co to to nie. Sell stop jest dobry na niskich tf na indeksach. ja często tak robię i wchodzi jak w masło bez przesuwania. Ale trzeba wyczuć moment dobrej świecy czyli lagi i zamykać lu zabezpieczyć pozycję sl po otwarciu.
Tam nikt się nie bawi w jakieś plany pomocowr i socjalizm. Poza tym mają niewydolną służbę zdrowia , prywatną do tego. Na zwykłą grypę tam umiera tysiące ludzi rocznie, a u nas na "świńską grypę" umarło w sumie ..182 osoby. Ale teraz to co innego. Włochy już 627 zmarłych dziennie. Zastanawia mnie śmierć tej 27-tatki. Nie chorowała na nic wcześniej, urodziła dziecko. Wszystko było dobrze, aż odwiedziłą ją mamusia z koronowirusem. Młoda kobitka i tak szybko poszła do piachu..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Bemo buy czy sell to tak jak kolor na scianie rzecz gustuBemowo1 pisze: ↑20 mar 2020, 18:37Nic podobnego, tylko but limit !!!Tomasz196407 pisze: ↑20 mar 2020, 18:27polecam sell limitEl Primo pisze: ↑20 mar 2020, 18:23
pewnie że otworzy ale po cenie otwarcia więc niekoniecznie korzystnie dla Ciebie
Nie myśl że najpierw wezmą Twój sell stop i z Tobą pojadą w dół. Co to to nie. Sell stop jest dobry na niskich tf na indeksach. ja często tak robię i wchodzi jak w masło bez przesuwania. Ale trzeba wyczuć moment dobrej świecy czyli lagi i zamykać lu zabezpieczyć pozycję sl po otwarciu.![]()

ja ide za ... ciosem
Ty sie smiejesz z rynku bo wiesz ze odwróci i zarobisz
ale nie wiesz co z Twoim fajsem wtłoczonym w biliony fx
-KTos bierze i sie cieszy twoim "buy limitem"
bo piec razy zarobił i dał jeszcze drugiemu
-właz i wylaz taka prosta rzecz u mnie

but limit to coś nowego u mego broka nie ma ale dopytam po weekendzieBemowo1 pisze: ↑20 mar 2020, 18:37Nic podobnego, tylko but limit !!!Tomasz196407 pisze: ↑20 mar 2020, 18:27polecam sell limitEl Primo pisze: ↑20 mar 2020, 18:23
pewnie że otworzy ale po cenie otwarcia więc niekoniecznie korzystnie dla Ciebie

Bo to wszystko jest po to, abśmy się wszyscy cieszyliTomasz196407 pisze: ↑20 mar 2020, 18:57
Bemo buy czy sell to tak jak kolor na scianie rzecz gustu![]()
ja ide za ... ciosem
Ty sie smiejesz z rynku bo wiesz ze odwróci i zarobisz
ale nie wiesz co z Twoim fajsem wtłoczonym w biliony fx
-KTos bierze i sie cieszy twoim "buy limitem"
bo piec razy zarobił i dał jeszcze drugiemu
-właz i wylaz taka prosta rzecz u mnie![]()
Świeżak, minęły cztery tygodnie.
Jak tam?
Jak tam?
Anomalia pisze:Ok, super. Widzimy się za cztery tygodnie i mam nadzieję, że pozytywne wieści będziesz miałŚwieżak44 pisze:Taki mam celAnomalia pisze: Pokaż
Podwoisz kwotę na demo w cztery tygodnie grając wyłącznie na m1?A potem 200% i 300% i REAL.
Trzymam kciuki w każdym razie
![]()
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
-
- Fanatyk
buy limit Bema bedzie profitem kogos??
nie stawiajcie buy limitów!
nie stawiajcie buy limitów!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A jednak GBP/CHF pociągnął w dół ,
Jak ktoś wszedł popołudniu mógł skroić wiecej
Jak ktoś wszedł popołudniu mógł skroić wiecej
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.