DayTrading: Piątek 20.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2020
Alior zdzierstwo - swapy od 1 lota - S minus 6,36, L minus 43,70. Jeszcze wczoraj były na S dodatnie. Jak jest u was czy wszyscy nas oszukują. Wiem i fed i ebc mają zcięte stopy, ale dlaczego obie na minusie.
Swapy na edim
Swapy na edim
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Halko
W Turcji ukrywano wirusa i nic nie robiono, bo oficjalnie go nie było. Teraz podobno przypadki idą w tysiące. Ponadto kraj żyje z turystyki, chyba do 10 % PKB.
Czy można zagrać na L USD/TRY czy to nie ma sensu bo SWAP mi zje pozycje? Co myślicie?
W Turcji ukrywano wirusa i nic nie robiono, bo oficjalnie go nie było. Teraz podobno przypadki idą w tysiące. Ponadto kraj żyje z turystyki, chyba do 10 % PKB.
Czy można zagrać na L USD/TRY czy to nie ma sensu bo SWAP mi zje pozycje? Co myślicie?
Krab nie marudz co to jest 6 zl. na locie jak na locie od 1,1205 masz okolo 20 kilo wyluzuj badz chytry ale nie pazerny

Elki na ropie wszystkie zamknięte
od dołka 40% w dwa dni. Widac jaki kapitał wszedł na tej promocji
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pewnie atak ze 113 na 100. A tam eskę otworzę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ma problemu. Odkupie to jeszcze za połowe ceny. Napompowali przezd rollowaniem i myślą, że im to kupię.. dobre sobie.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Boję się ropy. Podciągną na 31, nikomu nic się nie stanie, ale mi się stanie 

The only way is up