DayTrading: Czwartek 19.03.2020
Re: DayTrading: Czwartek 19.03.2020
Na ropie cieszy mnie bardzo to ze na obecna chwile nie zrealizowali pelnego zasiegu filiżanki na 18$. To by oznaczalo ze po tescie poziomu 40-42 gdzie można oddac L (ale to już w kwietniu IMO) sa spore szanse na zejscie na pelny zasieg wybitej formacji i bedzie okazja do ponownych poteżnych zakupów czarnego złota. I to moj scenariusz bazowy ale generalnie to zakladam ze jak 40-42 przetestujemy wczesniej niż 18 to bedzie mozliwosc za kilka miesiecy po 18 odkupic. Jesli zejdziemy na 18 w tym ruchu spadkowym to po tescie 42 moze juz powrotu nie byc az tak głęboko
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Baxik siedzisz fizycznie w dolarach bo ja tak i trzymam jeszcze

grac trzeba na wariant optymalnyKermit pisze: ↑19 mar 2020, 20:17Na ropie cieszy mnie bardzo to ze na obecna chwile nie zrealizowali pelnego zasiegu filiżanki na 18$. To by oznaczalo ze po tescie poziomu 40-42 gdzie można oddac L (ale to już w kwietniu IMO) sa spore szanse na zejscie na pelny zasieg wybitej formacji i bedzie okazja do ponownych poteżnych zakupów czarnego złota. I to moj scenariusz bazowy ale generalnie to zakladam ze jak 40-42 przetestujemy wczesniej niż 18 to bedzie mozliwosc za kilka miesiecy po 18 odkupic. Jesli zejdziemy na 18 w tym ruchu spadkowym to po tescie 42 moze juz powrotu nie byc az tak głęboko
czyli powrotow juz niet no najwyzej jakies tam straszenie
doktorek

z docem ja pusty mam tylko zlotowke nie wytrzymalem i dzis spuscilem to co mi z\ostalo
troche sobie wyrownalem bo mialem pare elek z rana wiec spoko
ja pompuje juz na spadek a ze krna ciezko idzie a to nie pierwszy i nie ostatni raz
ty zawsze wytrzymujesz dluzej niz ja krna
wiesz jak to bedzie wyzej kilka groszy to olewka bo jak bedzie spadal to zapomne po ile sprzedalem gorzej jakby to rzeczywiscie wywalilo np wyzej 4,5 to mine bede mial caly tydzien taka

Ostatnio zmieniony 19 mar 2020, 20:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No to witamy 4,30 na $.
Kto da więcej ?
Kto da więcej ?
normalnie sie goli do czysta na2 lub 3 podbiciu dwa byly czyli jak cos nie wykombinuja to jutro lub juz dzis powinni 1 falke domykac a liczyc na 3 a to marzenie
kupic s po 4,3 u mnie jeszcze nie bylo
na dodatek teraz rozciagneli spred u mnie
musialoby byc 4,304 bym sie zalapam na uprtego
kupic s po 4,3 u mnie jeszcze nie bylo

musialoby byc 4,304 bym sie zalapam na uprtego
-
- Pasjonat
Troche zle napisalam w poscie z 16:38 - kurs dolara czarnorynkowy 100 zl byl w polowie 70-tych lat
a w 80-tych masz tu troche info (czesciowe)
https://books.google.pl/books?id=_75stI ... 85&f=false
kabel - w przypadku wyjścia dołem mogą być jutro piekne dożynki
https://www.tradingview.com/x/AOIC81u8/
https://www.tradingview.com/x/AOIC81u8/
Pani Jadzia z magla co wrozy z majtek usd--pln 4,54--- 4,60 eur--usd 1,0350-- 1,0200 eur--pln 4,70--4,72XAB pisze: ↑19 mar 2020, 20:31grac trzeba na wariant optymalnyKermit pisze: ↑19 mar 2020, 20:17Na ropie cieszy mnie bardzo to ze na obecna chwile nie zrealizowali pelnego zasiegu filiżanki na 18$. To by oznaczalo ze po tescie poziomu 40-42 gdzie można oddac L (ale to już w kwietniu IMO) sa spore szanse na zejscie na pelny zasieg wybitej formacji i bedzie okazja do ponownych poteżnych zakupów czarnego złota. I to moj scenariusz bazowy ale generalnie to zakladam ze jak 40-42 przetestujemy wczesniej niż 18 to bedzie mozliwosc za kilka miesiecy po 18 odkupic. Jesli zejdziemy na 18 w tym ruchu spadkowym to po tescie 42 moze juz powrotu nie byc az tak głęboko
czyli powrotow juz niet no najwyzej jakies tam straszenie
doktorek![]()
z docem ja pusty mam tylko zlotowke nie wytrzymalem i dzis spuscilem to co mi z\ostalo
troche sobie wyrownalem bo mialem pare elek z rana wiec spoko
ja pompuje juz na spadek a ze krna ciezko idzie a to nie pierwszy i nie ostatni raz
ty zawsze wytrzymujesz dluzej niz ja krna
wiesz jak to bedzie wyzej kilka groszy to olewka bo jak bedzie spadal to zapomne po ile sprzedalem gorzej jakby to rzeczywiscie wywalilo np wyzej 4,5 to mine bede mial caly tydzien taka![]()

Nie wiem jak wy i pani jadzia ale ja dzis popchnełem $ biore co jest, moze urosnie moze nie ale taki zysk w pare dni to jak trejduje kilka lat nie mialem nigdy. Tylko ta nadchodzaca inflacja...