Cugan pierwsza twoja wróżba na szczycie była ZŁOTA
ale za moment to zmieniłeś.
A wróżyłeś szybki zjazd do spodka https://invst.ly/q5sst
tym razem ocena...…….uuuuuuuuuuuuuuu
No cóż teraz nie działa AT .
Działa chos. Przestrach
i panika .Zwroty rynkowe
mogą być niesamowite.
Nawet nieprzewidziane.
Zakładałam zanegowanie wzrostów a co potem się stanie .
Pomyśl
Jak AT nie działa??? To ci ci działa?? Przynajmniej na indeksach działa bardzo dobrze. Widzisz te duże prostokąty?? To korekty OB w trendzie spadkowym . Takie same na SP, na WIG20 i na KGHM.. Na DAXie troche wybite, ale tam zawsze lubią wyjechać.. Dlatego musza teraz znowu notowania zawieszać w USA, bo AT działa..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Działa chos. Przestrach
i panika .Zwroty rynkowe
mogą być niesamowite.
Nawet nieprzewidziane.
Pomyśl
a w niedzielę Tobie pisałem,
jestem super zwolennikiem AT,
ale w tym nietypowym przypadku ( pierwszy raz w historii FX ),
trzeba użyć rozumu, nie kresek
oczywiście jestem pokaleczony ,
taki alfa i omega też nie jestem
Sadzisz ze go nie mam ?
Cugan sory ( pisałem ze smartfona i mi się śliznęło y zamiast u )
Z całym szacunkiem, nic złego nie miałem na myśli
Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 18:58 przez szuler, łącznie zmieniany 1 raz.
Przypadek zakażenia Covid-19 potwierdzono we wtorek w Wirginii Zachodniej. Oznacza to, że koronawirus dotarł już do wszystkich 50 amerykańskich stanów. Łącznie w USA zginęło już ponad 100 osób zakażonych Covid-19.
Ulice amerykańskich miast są opustoszałe; w wielkich aglomeracjach ruch odbywa się płynnie, nawet w godzinach szczytu. W wielu stanach zamknięte są szkoły, urzędy, restauracje oraz bary. Znaczna część instytucji pracuje zdalnie. Coraz więcej firm zmuszonych jest jednak do zawieszenia swojej działalności. Zwalnianych jest wielu pracowników. Największe ogniska zakażeń w USA znajdują się w stanach Waszyngton i Nowy Jork oraz w Kalifornii.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 18:32 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Cugan pierwsza twoja wróżba na szczycie była ZŁOTA
ale za moment to zmieniłeś.
A wróżyłeś szybki zjazd do spodka https://invst.ly/q5sst
tym razem ocena...…….uuuuuuuuuuuuuuu
Działa chos. Przestrach
i panika .Zwroty rynkowe
mogą być niesamowite.
Nawet nieprzewidziane.
Pomyśl
Jak AT nie działa??? To ci ci działa?? Przynajmniej na indeksach działa bardzo dobrze. Widzisz te duże prostokąty?? To korekty OB w trendzie spadkowym . Takie same na SP, na WIG20 i na KGHM.. Na DAXie troche wybite, ale tam zawsze lubią wyjechać.. Dlatego musza teraz znowu notowania zawieszać w USA, bo AT działa..
Po prostu pierd... lisz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
no to jutro 7tysi witamy na daxie ? czy dadza zarobic jeszcze te 200 pestek dzisiaj ?.... kurde ciekawe czego nie wiemy o tej pandemi , ze takie dziala wyciagniete , kasa sie sypeie a wszystko spada
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek