DayTrading: Środa 18.03.2020
Re: DayTrading: Środa 18.03.2020
E/U
zależy u kogo,
dotknęło dolnej wstęgo BB z D1
i teraz ciekawe,
czy zatrzyma się, czy będzie pruło wstęgę down ?
zależy u kogo,
dotknęło dolnej wstęgo BB z D1
i teraz ciekawe,
czy zatrzyma się, czy będzie pruło wstęgę down ?
a tu piłka ustawiona na jedenastce
do piłki podchodzi WTI-told
ustawia piłkę,
obtarł z czoła pot,
splunął,
spojrzał na trybuny,
widownia wstała z miejsc
https://invst.ly/q5s-2
…………..przerwa na reklamę
do piłki podchodzi WTI-told
ustawia piłkę,
obtarł z czoła pot,
splunął,
spojrzał na trybuny,
widownia wstała z miejsc
https://invst.ly/q5s-2
…………..przerwa na reklamę
No cóż teraz nie działa AT .szuler pisze: ↑18 mar 2020, 17:26Cugan pierwsza twoja wróżba na szczycie była ZŁOTA
ale za moment to zmieniłeś.
A wróżyłeś szybki zjazd do spodka
https://invst.ly/q5sst
tym razem ocena...…….uuuuuuuuuuuuuuu
Działa chos. Przestrach
i panika .Zwroty rynkowe
mogą być niesamowite.
Nawet nieprzewidziane.
Zakładałam zanegowanie wzrostów a co potem się stanie .
Pomyśl
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Państwo z dykty i tektury.. 100% teoretyczne.
17:45
Do 12 wzrosła liczba zarażonych koronawirusem pracowników szpitala w Nowym Mieście nad Pilicą (Mazowieckie). Kolejnych 60 pielęgniarek, lekarzy, pracowników obsługi i pacjentów czeka na wyniki badań. W lecznicy zaczyna brakować personelu.
17:41
Do Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie, największej lecznicy w Polsce, we wtorek do pracy nie przyszło 150 pielęgniarek oraz 79 lekarzy i lekarzy rezydentów. Większość z nich musiała zostać w domu i opiekować się dziećmi, którym zawieszono zajęcia w szkole. W szpitalach zaczyna także brakować środków ochronnych. Władze placówek apelują o wsparcie. Czytaj więcej.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 17:52 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Hahhaha, a co to? Polacy rzucili się na doliary, jak w PRL??? Komedia..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
na kablu przednia zabawa 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Zada nie był taki szynki jak wzrost.szuler pisze: ↑18 mar 2020, 17:26Cugan pierwsza twoja wróżba na szczycie była ZŁOTA
Chyba przyznasz . No i epidemia
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
a w niedzielę Tobie pisałem,cugan pisze: ↑18 mar 2020, 17:43No cóż teraz nie działa AT .szuler pisze: ↑18 mar 2020, 17:26Cugan pierwsza twoja wróżba na szczycie była ZŁOTA
Działa chos. Przestrach
i panika .Zwroty rynkowe
mogą być niesamowite.
Nawet nieprzewidziane.
Zakładałam zanegowanie wzrostów a co potem się stanie .
Pomyśl
jestem super zwolennikiem AT,
ale w tym nietypowym przypadku ( pierwszy raz w historii FX ),
trzeba użyć rozumu, nie kresek
oczywiście jestem pokaleczony ,
taki alfa i omega też nie jestem
JohnTitor pisze: ↑18 mar 2020, 17:09Jakbys jezdził Panda jak ja to Audi by ci tez styneło. Z tym salonem zartowałem naturalnie ale na jakas ładna Insignie w tydzien wpadło. Oby nie przeoczyc realizacji. Ale o to juz zadba banda szabesgojow z pis.

Porównuje myślenie tych ludzi do Twojego.. jest dokładnie takie samo.. życzę Ci jak najlepiej, ale nie okazujesz najmniejszej zdolności do przetrwania na JAKIMKOLWIEK rynku finansowym.. Nawet nie próbujesz zrozumieć rad, które na tym forum próbowali dać Ci WSZYSCY.Świeżak44 pisze: ↑18 mar 2020, 17:08Co ty JSW porównujesz do KGHM i Orlenu?? Orlen to potężna firma, sprzedają nie tylko benzyne ale mają sklepy na tych stacjach 24h, z dużą marżą. Dadzą sobie rade. A KGHM znowu odbije, bo po kryzysie znowu wszystko ruszy. Miedź dziś otworzyła się z luką w dół, a KGHM nie spadła. Dlaczego??? Powinien spaść, przy taniejącej miedzi. Oczywiście spadająca miedź nie wróży dobrze dla casłego WIG20. Musze sobie odszukać co pierwsze odbiło w 2009..![]()
Pozostaje mi życzyć Ci złapania się na prądzie przyszłych wzrostów i cieszenia jakim specjalistom jesteś..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9