Teraz nie pamiętam momentu zawierania tej tansakcji i czy miala coś wspólnego z konferencją FED-u.
Obecnie wcale nie patrzę co się dzieje (bo nie zawieram krótkoterminowych transakcji).
Ale jak się ogarnę to może do tego powrócę

Teraz nie pamiętam momentu zawierania tej tansakcji i czy miala coś wspólnego z konferencją FED-u.

Ja wprost przeciwnie, dlatego że nie zawieram krótkoterminowych to patrzę na to co się dzieje i stąd to natychmiastowe skojarzenie.xlusiv pisze: 18 lut 2020, 10:15Teraz nie pamiętam momentu zawierania tej tansakcji i czy miala coś wspólnego z konferencją FED-u.
Obecnie wcale nie patrzę co się dzieje (bo nie zawieram krótkoterminowych transakcji).
Ale jak się ogarnę to może do tego powrócę
 Mam zamiar przeczytać Twój wątek od deski do deski
 Mam zamiar przeczytać Twój wątek od deski do deski 

Czy jeśli używasz mt4 to dałbyś radę wrzucić obrazek z transakcjami? Z jednego waloru, wybrany przez Ciebie odcinek czasu. Z góry dziękuję
 Czy jeśli używasz mt4 to dałbyś radę wrzucić obrazek z transakcjami? Z jednego waloru, wybrany przez Ciebie odcinek czasu. Z góry dziękuję 
Na poczatku tygodnia zsynchronizuje konto. Bedziesz mogl zobaczyc wszystkomeylo pisze: 13 mar 2020, 15:14 Czy jeśli używasz mt4 to dałbyś radę wrzucić obrazek z transakcjami? Z jednego waloru, wybrany przez Ciebie odcinek czasu. Z góry dziękuję

Zsynchronizowane
 :
 :
Niestety metoda, którą gram nie pozwoli mi ugrać milionów