I nic z tego dziś, dziś pouczymy się niemieckiego

1
2
3
4
Dobrego wieczoru, współrejsowicze

Skutek tego, że przeczytałeś/nie przeczytałeś zalinkowany artykuł wraz ze statystykami?ninjaproject pisze: ↑14 mar 2020, 20:01Skutek będzie taki, że zaraz zacznie się prawdziwa pandemia objawów psychosomatycznych i wszelkie kliniki zostaną zatkane
przypadkami niezwiązanymi z SARS-CoV-2.
W porownaniu do innych krajów wykonalismy ułamek badań na wykrycie koronawirusa. W stosunku do Niemiec czy chociazby Włoch. Rząd RP zrobił błąd bo w ogóle nie powinien badań robic i by sie okazało, że wirusa w Polsce nie ma wcale
Możesz mieć racjęCblondyn pisze: ↑14 mar 2020, 21:27W porownaniu do innych krajów wykonalismy ułamek badań na wykrycie koronawirusa. W stosunku do Niemiec czy chociazby Włoch. Rząd RP zrobił błąd bo w ogóle nie powinien badań robic i by sie okazało, że wirusa w Polsce nie ma wcale![]()
Przypomina mi to zabawe dzieci w przedszkolu które uważają, że jak zamkna oczy to ich nie widać i ich nie ma![]()
Najbardziej przerażające jest to, że najwieksze zagrożenie niosą ci co sa nosicielami wirusa a nie wykazuja oznak choroby. Moga zarażać w najlepsze setki/tysiące innych nic o tym nie wiedząc. Bo takich w RP sie NIE BADA. Bo i "po co"cajto pisze: ↑14 mar 2020, 21:31Możesz mieć racjęCblondyn pisze: ↑14 mar 2020, 21:27W porownaniu do innych krajów wykonalismy ułamek badań na wykrycie koronawirusa. W stosunku do Niemiec czy chociazby Włoch. Rząd RP zrobił błąd bo w ogóle nie powinien badań robic i by sie okazało, że wirusa w Polsce nie ma wcale![]()
Przypomina mi to zabawe dzieci w przedszkolu które uważają, że jak zamkna oczy to ich nie widać i ich nie ma![]()
![]()
Jeśli nie znamy ilości wykonanych testów, ciężko o miarodajny wynik.
Przydałoby się takie zestawienie.
Szefowa jak zwykle poradziła sobie z zadaniemcajto pisze: ↑14 mar 2020, 21:31Możesz mieć racjęCblondyn pisze: ↑14 mar 2020, 21:27W porownaniu do innych krajów wykonalismy ułamek badań na wykrycie koronawirusa. W stosunku do Niemiec czy chociazby Włoch. Rząd RP zrobił błąd bo w ogóle nie powinien badań robic i by sie okazało, że wirusa w Polsce nie ma wcale![]()
![]()
Jeśli nie znamy ilości wykonanych testów, ciężko o miarodajny wynik.
Przydałoby się takie zestawienie.