DayTrading: Piątek 13.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2020
ropa wti
jak pisalem rano szukam ski na ropce
straznika zostawilem czyli ske 1 mam
https://iv.pl/image/GrWNVly
czasem dobrze ze pisze a potem robie bo pare pipow wskoczylo ha ha ha
https://iv.pl/image/GrWNyyI
juz SKASOWANE tylko straznik robi
a i mala lke na edku tez mi z oczekujacej wpadla nara
jak pisalem rano szukam ski na ropce
straznika zostawilem czyli ske 1 mam
https://iv.pl/image/GrWNVly
czasem dobrze ze pisze a potem robie bo pare pipow wskoczylo ha ha ha
https://iv.pl/image/GrWNyyI
juz SKASOWANE tylko straznik robi
a i mala lke na edku tez mi z oczekujacej wpadla nara
Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 14:17 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Orlen rozpoczął produjce płynu dezynfekującego. Będzie hit na rynku!
Ma byc sprzedawany na stacjach. Serio, pójda tego miliony litrów, jak mamy zwalczyć epidemie. Trzeba się dezynfekować na okrągło. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dokładnie, ale zanim zobaczysz go na stacji, zanim dystrybucja ruszy to trochę potrwaŚwieżak44 pisze: 13 mar 2020, 14:15 Orlen rozpoczął produjce płynu dezynfekującego. Będzie hit na rynku!Ma byc sprzedawany na stacjach. Serio, pójda tego miliony litrów, jak mamy zwalczyć epidemie. Trzeba się dezynfekować na okrągło.
![]()
taki żarcik mnie sie przypomniałŚwieżak44 pisze: 13 mar 2020, 14:15 Orlen rozpoczął produjce płynu dezynfekującego. Będzie hit na rynku!Ma byc sprzedawany na stacjach. Serio, pójda tego miliony litrów, jak mamy zwalczyć epidemie. Trzeba się dezynfekować na okrągło.
![]()

Wiecie czemu ludzie wykupują papier toaletowy ze sklepów ?
Bo jak jeden kichnie to sto osób dookoła sie obsra

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ja też myśłę, że ta euforia jes przedwczesna, bo co z tego że w Chinach zwalczono wirusa? Jak w Chinach epidemia rosła to giełdy robiły nowe szczyty. A teraz wirus będzie nie w Chinach, tylko w USA , u polityków w kongresie, w wielkich korporacjach , wszędzie. Bez dyscypliny go nie wypędzą, a to nie takie proste. Jka generałowie i ministrowie zdrowia się pozakażali to kiepsko to widze. Chiny były nieźle przygotowane poprzez epidemie SARS pare lat temu, USA i UE nie mają doświadczenia. Euforia spora, ale będzie zgaszona , zobaczycie. Ale widać, że wrócą na szczyty po wszystkim, więc okazja jest..
Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 14:32 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Maniak
i ogłoszą koniec infekcjiEl Primo pisze: 13 mar 2020, 14:21dokładnie, ale zanim zobaczysz go na stacji, zanim dystrybucja ruszy to trochę potrwaŚwieżak44 pisze: 13 mar 2020, 14:15 Orlen rozpoczął produjce płynu dezynfekującego. Będzie hit na rynku!Ma byc sprzedawany na stacjach. Serio, pójda tego miliony litrów, jak mamy zwalczyć epidemie. Trzeba się dezynfekować na okrągło.
![]()

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Ja jestem zabezpieczony co najmniej na miesiąc z etanolem. Myśłałem, ze na 2, ale jak trzeba pryskać całe ubranie+buty za każdym razem, to pójdzie 2x więcej.. 

kurdę koledzy korygują wzrosty dzisiejsze 

No i widzicie? Już lecą na południe.. Nie jest łatwo wypędzić wirusa, łatwo go tylko wpuścić. Ale dobrze, że chcą kupować już po tych cenach , dobrze. 1000 punktów DAX zrobił- jestem pod wrażeniem.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 14:37 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.