Proszęszuler pisze: ↑12 mar 2020, 16:24Merlin, szepnij poziom luki,MERLIN pisze: ↑12 mar 2020, 16:20Oj chyba EU dzisiaj skończy na domknięciu lukiKermit pisze: ↑12 mar 2020, 16:16edek dzienny kontynuacja. Zjechali jak widac nawet niżej niż zakładałem. Obecnie IMO świeczka dzienna może wiele wyjaśnic. Jeśli zobaczymy cień od dołu i zamkniecie powyżej kanału to można bedzie to potraktowac jako retest kanału i pełna realizacje jego zasięgu dalej bedzie w grze. Natomiast zamkniecie dnia na obecnych lub niższych poziomach spowoduje ze o dalszych wzrostach przestane w najbliższym czasie myślec. Obecne poziomy traktuje jako promocje dla byka i oczekuje ruchu zgodnie z ostatnim impulsem w kolejnych dniach i to jest dla mnie scenariusz bazowy.
https://www.tradingview.com/x/to8JbL2j/
nie chce mi się szukać
DayTrading: Czwartek 12.03.2020
Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Navik, nawet mam te same litrowe piersióweczki. Zrobiłem w zeszłym roku spore zapasy. Jeszcze z tuzin został.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
krab a jak zrobią rgr
https://invst.ly/q3iv9
Przezorny zawsze ubezpieczony
Ps . To tylko cześć
, reszta stoi na podłodze w ogólnym bałaganie, którego wstyd pokazywać światu

Ps . To tylko cześć

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
dzięks Merlinie
Na Indeksie Dolara jeszcze ciekawiej z lukami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Machaj, bo ja siły już nie mam.doktorek pisze: ↑12 mar 2020, 16:11NO przyznac sie kto jedzie drezyna a kto pedolinodoktorek pisze: ↑12 mar 2020, 13:13Drezyna jedzie jestemkrab29 pisze: ↑12 mar 2020, 12:0213,45 stopy. Strzelą sobie w stopę i odleci im w dół? Ktoś myśli, że będą ujemne? Liczę sie z tym.
14,30 popłacze się czy nie? Będzie baba ryczeć!
Świczka tygodniowa, a może i miesięczna może rozstrzygnąć się dzisiaj. Pewnie do tej pory postoimy i popatrzymy.
Drezynowy ma przerwę na kawior. Czy wróci przed 14 do maszyny? Zobaczymy!![]()
![]()

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Tutaj przydałby się Kermit llub CBlondyn. Ja zabezpieczyłem się w BE. Jak wybiją to ponowie. Zobaczymy czy padnie 1570. Jeśli tak to rgra nie powinno być.
Ja ogólnie stosuję AM - Analizę Magiczną

edit: 1560 - źle spojrzałem na poprzedni obojczyk
Ostatnio zmieniony 12 mar 2020, 16:45 przez krab29, łącznie zmieniany 1 raz.