DayTrading: Środa 11.03.2020
Re: DayTrading: Środa 11.03.2020
Złoto.. ktoś coś ? Trzymam S ale juz panikuje bo zarobek jest i korci zamykać
ufff zamknąłem z palucha przed tym odpałem
ufff zamknąłem z palucha przed tym odpałem
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
No to rzeczywiście szok dla mnie, bo gość był dla mnie idolem.Balans pisze: ↑11 mar 2020, 19:53
gra teraz coś od 350$ ładnie grał na walutach i było 1800$ ale znowu all in L indexy i... Wiecie co. A Kibicowałem mu bo widać klikał chyba non stop od wczoraj, chyba nie spał wcale co tylko utwierdza że chyba faktycznie się spłukał skoro dla takich drobnych nie sypia.
Szacun dla niego że pozwala oglądać to wszystko od zaplecza, ciekaw jestem co na tym Statemencie będzie jak pokaże. Czy przypadkiem nie gruby - .

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
A teraz w dół do 1580 - tak myśle

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ale napierdalaka a indexach , nassz oczywiscie genialny , skusilem sie dzis na konkretny zakup .... do 700pkt mam depo 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Odradzam. Złoto teraz chodzi jak pijany zając. Pewniejsze indeksy. S- i zarobek wpada sam.
Ja dzisiaj na GPW kupiłem tyle akcji, że muszę sprawdzić, czy nie przekroczyłem 5% na niektórych spółkach

The only way is up
dax
policzylem z nudow 5 razy zeszli miedzy 220 a 255 w ciagu godziny
nadazyc to pukac to w dzien by zarobil tygodniowke
dax pozycje
lka z 10220 została
sp500
lka z 2711,4 zostala
i ska z 3,8398 na usd/pl
chyba i ja i oni maja dosc
edka zgasilem lke by mi nie przeszkadzala i tu BP
REESZTA ZOSTAJE NA NOC NARA
policzylem z nudow 5 razy zeszli miedzy 220 a 255 w ciagu godziny
nadazyc to pukac to w dzien by zarobil tygodniowke
dax pozycje
lka z 10220 została
sp500
lka z 2711,4 zostala
i ska z 3,8398 na usd/pl
chyba i ja i oni maja dosc
edka zgasilem lke by mi nie przeszkadzala i tu BP
REESZTA ZOSTAJE NA NOC NARA

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie za wcześnie?? U nas się jeszcze dobrze nie zaczeło i w USA się dobrze nie zaczęło.. nie wiadomo jak się skończy. Taka lawina tak łatwo się nie zatrzyma. Ale ja też się szyskuje na grubsze zakupy indeksu na LONG TERM- zamiast lokaty.

Gdzieś od 2010r. czekałem na te spadki.Świeżak44 pisze: ↑11 mar 2020, 20:46Nie za wcześnie?? U nas się jeszcze nie zaczeło i nie wiadomo jak się skończy. Taka lawina tak łatwo się nie zatrzyma. Ale ja też się szyskuje na grubsze zakupy indeksu na LONG TERM- zamiast lokaty.Myśle, że tak dobrze im idzie, że jak w stanach zacznie się panika to i do 1000 na WIG20 zjadą..

The only way is up