XAB pisze: ↑11 mar 2020, 17:56
mnie martwii pepsiak za dlugo go nie ma a nic nie pisal ze znika
swizzak to typowe zawsze z jeden okaz musi byc jak to bardziej sie zacznie
jechalem tramwajem jakis facet zaczal kaszlec wszyscy uciekli do drugiego przedzialu
chory swiat
Mnie też to martwi. Jak ludzie znikają to zwylke źle się dzieje. A co z Zaorskim , serio popłynął z całym kapitałem???
PS. XAB, a ja jechałem ostanio pociągiem i co drugi kasłał, ale siedziałem spokojnie bo byłem w swojej masce z podwójnymi filtrami P3, googlach i rękawiczkach jednorazowych. Przysiadł się jakiś pijany fan Legły Warsiawa w piwkiem i tak dziwnie na mnie patrzył, a potem sam nasunoł szalik Legii na nos i usta

Zawsze jakać ochrona.. Ja mam wywalone, jestem przygotowany. Wolę chodzić w tej masce 24h na dobę niż mieć do czynienia z polską służbą zdrowia. A teraz mam jeszcze naturalny spirytus bez żadnych chemicznych dodatków do pryskania filtrów w masce!

Mogę to robić na bieżąco bo pochłaniacze wyłapują opary i się nie duszę. Szkoda troche ludzi.. tych starszych, bo to nie ich wina, tylko rządu, który przez miesiąc nic nie zrobił. W Chinach już opanowali epidemiie, zaraziło się 80 tys. ludzi, a Angela planuje zarazić 60% niemców.. to będzie ze 50mln na oko... ciekawe... A zresztą należy im się z 2 wojne. Tylko żeby u nas nie było tak samo..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.