doktorek
lubisz takie kasowanie ?
USD/PLN
0,34%
3,8296
3,8316
3,8352 / 3,8019
Pozycja: Kup Wartość: 191 480 zł Z/S: 3 212,68 zł
Edycja
Pozycja: Kup Wartość: 76 592 zł Z/S: 1 419,08 zł
juz na ssssssssss
sp 500 dobre lka frycek juz git lka
ciekawe czy rusza cos z ropa bo to juz niedlugo
Ostatnio zmieniony 11 mar 2020, 17:14 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zagrałeś to dzisiaj? Bo ja tak. Najpierw zamknąłem małe S na dołku, wziąłem L na 10 pipek i później z góry ponowiłem S.
Brawo ty, brawo ja.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Ten spirytus będzie niedługo na wagę złota. Powinieneś go wozić ze sobą i się dezynfekować. Niemcy już wszyscy zarażeni, Angele powiedziała że 60% ma mieć docelowo koronę. Ratuj się Navik, póki możesz. Zamkną granicę na pewno. Inaczej się nie da walczyć z wirusem jak ci chorzy ciągle wjeźdzają. Starsi (i mądrzejsi) bracia już to zrobili.
Mam w aucie teqile ale „na bani” jezdzic to ryzyko trochę jest wieksze niż od wirusa
Dokładnie Navik - dezynfekować wewnętrznie się trzeba, ale nie za kółkiem. Świeżak zastanów się nad tym co piszesz. Jeśli Navik jeździ jakimś tirem to tak jakby latał pershing na wysokości lamperii. Navik, dezynfekcja obowiązkowa, ale po jeździe samochodem. Opanujcie się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Niemcy są już stracone. Jeden generał pojechał na rozmowy i wrócił z koranowirusem. Tam już chyba wszyscy są chorzy. Angela robi miejsce dla uchodźców.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Eduardo - h1mam wyraźne na down, h4 są na down, D1 wczorajsza powiedzmy engulf, W1 środek tygodnia więc tak wstępnie mamy spadówkową. Ale. W EU liczba chorych rośnie lawinowo, wcześniej myślę, że z edim była akcja wycinająca. Teraz w dół. Wróżba: dzisiejsza świczka down, tygodniowa down. Dla mnie nurkujemy.
Ten spirytus będzie niedługo na wagę złota. Powinieneś go wozić ze sobą i się dezynfekować. Niemcy już wszyscy zarażeni, Angele powiedziała że 60% ma mieć docelowo koronę. Ratuj się Navik, póki możesz. Zamkną granicę na pewno. Inaczej się nie da walczyć z wirusem jak ci chorzy ciągle wjeźdzają. Starsi (i mądrzejsi) bracia już to zrobili.
Mam w aucie teqile ale „na bani” jezdzic to ryzyko trochę jest wieksze niż od wirusa
Dokładnie Navik - dezynfekować wewnętrznie się trzeba, ale nie za kółkiem. Świeżak zastanów się nad tym co piszesz. Jeśli Navik jeździ jakimś tirem to tak jakby latał pershing na wysokości lamperii. Navik, dezynfekcja obowiązkowa, ale po jeździe samochodem. Opanujcie się
Ale mi chodziło o dezynfekcję zewnętrzną Zresztą, wszystko jedno. Navik juz na pewno zarażony bo był u Niemców.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ale mi chodziło o dezynfekcję zewnętrzną Zresztą, wszystko jedno. Navik juz na pewno zarażony bo był u Niemców.
Wg who działa tylko WEwnętrzna. Zewnętrzną można sobie odpuścić. Tylko nie pij już z tej bańki tej mikstury.
Nawet jak jest zarażony, to jak będzie pił koncentrat 96% to się wyleczy.