Tony S. pisze: ↑09 mar 2020, 13:54
Wszyscy teraz rozpamiętujemy złe decyzje i leczymy krwawiące rany na kontach i w głowach. Dlaczego nie przewidziałem ? Dlaczego nie stałem z boku mając już zyski z S'ek w kieszeniach ? Dlaczego nie wszedłem zgodnie z kierunkiem na ropie, dolarze, indeksach ?
Każdy szuka sensownego wytłumaczenia podpierając się fundamentami czy nędzną AT.
Prawdziwym zwycięzcą jest o ironio nasz Świeżak. Nie dość, że kapitał ma nienaruszony, głowę spokojną i brak moralniaka to jeszcze siedzi na spirytusie jak arab na ropie ....

No, muszę się pochwalić kolejną poczynioną dziś inwestycją. Udało się!!! Zapłaciłem wysoką cenę, ale myślę, ze nie będę żałował. Występuje na to duży popyt ostatnio. Produkt naturalny, produkowany z najwyższej jakości surowców, bez żadnej chemi typu Metylo-tetylo-cośtam, polski, tradycyjny, według dawnych receptur. Wreszcie czuję się bezpiecznie.. ufffffff
A co do giełdy, nie miałem czasu a już 77% tego uwalonego konta odrobione (a było poniżej 20% wtedy). Jestem tylko zszokowany ta informacją o Zaorskim, mam nadzieje że fałszywą. Tyle razy ostrzegał przed "czarnym łabędziem" i miałby dac się tak załtwić??? Nie wierzę..
Poza tym uważam, że na tak rozszalałym rynku lepiej wcale nie grać, albo skalpować po kawałku i zamykać od razu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.