DayTrading: Poniedziałek 09.03.2020
Re: DayTrading: Poniedziałek 09.03.2020
WTI,
I pamiętajcie aby zawsze ustawić stop loss!
I pamiętajcie aby zawsze ustawić stop loss!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oj, czy nie zmienimy kierunku....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GOLD może się zwalić na 1577.
Powtarzam ! MOŻE !
Powtarzam ! MOŻE !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Też mnie dziwi edi. Słyszałeś, że jest już szczepionka skuteczna zaraz po etanolu na coronę? Może to z tego powodu?
3maj się.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
dolce na m5
https://iv.pl/image/GrWFwZB
1lka zostawilem
i skonczylem robote bo musze zaryzykowac ze dzis bylo dno i na ropie i na daxie mam dobre lki tez i nic wiecej ide bo jeszcze sie czyms skusze
zarabiajcie jak umiecie
i na ropie i na daxie slki postawilem teraz
bez tp bo tp to w chmurach he hwe 
przez te wariacje to tylko na wykr 1lke zostawilem by miec kase na depo chory swiat
https://iv.pl/image/GrWFwZB
1lka zostawilem
i skonczylem robote bo musze zaryzykowac ze dzis bylo dno i na ropie i na daxie mam dobre lki tez i nic wiecej ide bo jeszcze sie czyms skusze
zarabiajcie jak umiecie
i na ropie i na daxie slki postawilem teraz

przez te wariacje to tylko na wykr 1lke zostawilem by miec kase na depo chory swiat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Po 12 warto rozglądać się nad eskami na edku i kablu
drugi ten sam post
do skasowania
do skasowania
Siemano Waryjaty , ale sie wariatkowo porobilo
a pisalem 27.02 ze kupie rope po 30$
do drezyny
tylko ze mi drezyny sie rozjeb...
ale mam migomat