jak zwykle chca mi chyba na piateksobote

dobrze ze choc te ske na dolcu zamknalem bo zawsze to kolejna z wyzej 20 pip moze byc to poczatek chyba ja delikatnie i male

mam wszystko co chcialem ale i tez to co nie chce miec ha ha ha
XAB!!!!! Interpunkcja i składnia!XAB pisze: ↑05 mar 2020, 22:30znowu dziady szarpia u mnie na wszystkich pozycjach robota
jak zwykle chca mi chyba na piateksobotezrobic zajecie
dobrze ze choc te ske na dolcu zamknalem bo zawsze to kolejna z wyzej 20 pip moze byc to poczatek chyba ja delikatnie i maleski jak juz nara bo nie chce mi sie juz pisac
mam wszystko co chcialem ale i tez to co nie chce miec ha ha ha
ale że chce się ludziom takie idiotyzmy prawić, w szoku jestem. Kudłaty pewnie posrany siedzi jak to czyta bo to dopiero propaganda i straszenie obywateli 3 RP.cugan pisze: ↑05 mar 2020, 22:11Istotnie jest to
Jak widać wskazano o co chodzi.Tomasz987654321 pisze: ↑05 mar 2020, 22:37ale że chce się ludziom takie idiotyzmy prawić, w szoku jestem. Kudłaty pewnie posrany siedzi jak to czyta bo to dopiero propaganda i straszenie obywateli 3 RP.
we wszystkim zachowajmy zdrowy rozsądek, ja milicjantom kiedyś zabrałem kolbę do odpalania suki. Ganiali mnie z pałkami po hektarach pola jak pamiętam bo bez tej kręciołki nie mogli odpalić swojej sukicugan pisze: ↑05 mar 2020, 22:55Jak widać wskazano o co chodzi.Tomasz987654321 pisze: ↑05 mar 2020, 22:37ale że chce się ludziom takie idiotyzmy prawić, w szoku jestem. Kudłaty pewnie posrany siedzi jak to czyta bo to dopiero propaganda i straszenie obywateli 3 RP.
Ma jak widać jakiś cel .
Bliżej nie określony
Polecam zerknąć na ten link
https://www.youtube.com/watch?v=hPARMlIn49Q
Przypomina mi to zamieszki z Lublina i Katowic rok 1981
Dodam ze w Katowicach strzelała do mnie MO lub ZOMO
z broni ostrej i znaczyła protestujących niebieska farbą
a potem wyłapywała.Historia lubi się powtarzać i tu i tam
Problem jest taki ze nie uczymy się historii a potem nie potrafimy wyciągnąćTomasz987654321 pisze: ↑05 mar 2020, 23:09we wszystkim zachowajmy zdrowy rozsądek, ja milicjantom kiedyś zabrałem kolbę do odpalania suki. Ganiali mnie z pałkami po hektarach pola jak pamiętam bo bez tej kręciołki nie mogli odpalić swojej sukicugan pisze: ↑05 mar 2020, 22:55Jak widać wskazano o co chodzi.Tomasz987654321 pisze: ↑05 mar 2020, 22:37
ale że chce się ludziom takie idiotyzmy prawić, w szoku jestem. Kudłaty pewnie posrany siedzi jak to czyta bo to dopiero propaganda i straszenie obywateli 3 RP.
Ma jak widać jakiś cel .
Bliżej nie określony
Polecam zerknąć na ten link
https://www.youtube.com/watch?v=hPARMlIn49Q
Przypomina mi to zamieszki z Lublina i Katowic rok 1981
Dodam ze w Katowicach strzelała do mnie MO lub ZOMO
z broni ostrej i znaczyła protestujących niebieska farbą
a potem wyłapywała.Historia lubi się powtarzać i tu i tamto była przygoda
Za późna pora na takie dyrdymały jak przecinkiSinus pisze: ↑05 mar 2020, 22:33XAB!!!!! Interpunkcja i składnia!XAB pisze: ↑05 mar 2020, 22:30znowu dziady szarpia u mnie na wszystkich pozycjach robota
jak zwykle chca mi chyba na piateksobotezrobic zajecie
dobrze ze choc te ske na dolcu zamknalem bo zawsze to kolejna z wyzej 20 pip moze byc to poczatek chyba ja delikatnie i maleski jak juz nara bo nie chce mi sie juz pisac
mam wszystko co chcialem ale i tez to co nie chce miec ha ha ha![]()
![]()
![]()
![]()