DayTrading: Czwartek 05.03.2020
Re: DayTrading: Czwartek 05.03.2020
Porysowałem co nie co i okazuje się ze sprawa edka będzie się rozgrywała na
ŁYK-endzie
ŁYK-endzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Świeżak wczoraj rozrabiał spirytus wiec nie ma sie co dziwić że dziś nie dotarł na forum. Niewiadomo czy komputer wogóle może znaleźć...Tony S. pisze: 05 mar 2020, 16:34 Świeżak gdzieś się schował pod ziemię z tym spirytusem i czosnkiem, nic nie wstawia - nie wiadomo co grać. Armagedon pany...
Po tej bańce 5L to mu takie setupy wyświetliło że klękajcie narody
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na krawędzi ........n
zmieniłem kolor kresek z niebieskiego na blado różowy i chyba pomogło 
pytanie na jak długo

pytanie na jak długo

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
WTI wersja dla byków, dla niedźwiedzi nie mieści się na grafice
Na h1, h4 i D1 ja mam up. Ale życzę ci, żeby ci się udało.

Podobnie na eduardo.
edit: Na wti na tych trzech interwałach down, chociaż na h1 miętoli jak facet ...

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Ciasnonavik pisze: 05 mar 2020, 17:14 zmieniłem kolor kresek z niebieskiego na blado różowy i chyba pomogło
pytanie na jak długo![]()
![]()
Męczydupa straszna z tego kabla. Liczyłem na szybki strzał up i szybki zjazd, a ten czeka na moje sl
H1 także na krawędzi
Hahahahaha popłakałem sieKermit pisze: 05 mar 2020, 16:42Świeżak wczoraj rozrabiał spirytus wiec nie ma sie co dziwić że dziś nie dotarł na forum. Niewiadomo czy komputer wogóle może znaleźć...Tony S. pisze: 05 mar 2020, 16:34 Świeżak gdzieś się schował pod ziemię z tym spirytusem i czosnkiem, nic nie wstawia - nie wiadomo co grać. Armagedon pany...
Po tej bańce 5L to mu takie setupy wyświetliło że klękajcie narody

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Edek.....
Kilka dni temu przebił mój święty sufit, który teraz stał się solidną podłogą
Kilka dni temu przebił mój święty sufit, który teraz stał się solidną podłogą