Rejs.
Re: Rejs.
Dadas, jesteś takim samym nadętym bufonem jak poprzednio, zmiana nicka niczego nie zmieniła.
Naprawdę, nie mam zamiaru się tutaj z tobą sprzeczać, bo konkrety to jest akurat to, czego tobie zawsze brakowało.
Nigdy nikogo nie dodałem do ignorów, dla ciebie wyjątku robił nie będę. To, że nie będę odpowiadał na twoje posty, nie świadczy że ich nie widzę, po prostu staram się nie schodzić poniżej pewnego poziomu.
Tak dla przypomnienia - kilka wojenek ze mną skończyło się twoim odejściem z forum, po co ci to?
Ja, w przeciwieństwie do ciebie mam jednego nicka, którego się nie wstydzę. Nie jestem ideałem, ale nie strzelam fochów, ani nie robię z gęby dupy.
To tyle panie Darku, bez odbioru.
Naprawdę, nie mam zamiaru się tutaj z tobą sprzeczać, bo konkrety to jest akurat to, czego tobie zawsze brakowało.
Nigdy nikogo nie dodałem do ignorów, dla ciebie wyjątku robił nie będę. To, że nie będę odpowiadał na twoje posty, nie świadczy że ich nie widzę, po prostu staram się nie schodzić poniżej pewnego poziomu.
Tak dla przypomnienia - kilka wojenek ze mną skończyło się twoim odejściem z forum, po co ci to?
Ja, w przeciwieństwie do ciebie mam jednego nicka, którego się nie wstydzę. Nie jestem ideałem, ale nie strzelam fochów, ani nie robię z gęby dupy.
To tyle panie Darku, bez odbioru.
Ostatnio zmieniony 29 lut 2020, 21:38 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
Dżizas ku.wa ja pier.ole.. jak szukasz zaczepki to idz człowieku sprawdź co w dt słychać..ninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 21:22I co z tego?
Ktoś ma brać twoje opinie na wiarę, czy na co?
Jaki sens mają twoje opinie, i komu są do czego przydatne?
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

- ninjaproject
- Maniak
Ja się z nikim nie sprzeczam, tylko zapytuję dlaczego ktokolwiek miałby się słuchać czyjejkolwiek opinii, i co z takiej opinii ma wynikać?
Prawda jest taka, że ani Pan Cajto, ani nikt inny nie wie czy cena pójdzie w górę, czy w dół, czy bokiem.
I pisanie, że cena powinna coś zrobić, bo ktoś ma taką opinię, może jedynie komuś zaszkodzić, a nie wnosi nic konkretnego.
Prawda jest taka, że ani Pan Cajto, ani nikt inny nie wie czy cena pójdzie w górę, czy w dół, czy bokiem.
I pisanie, że cena powinna coś zrobić, bo ktoś ma taką opinię, może jedynie komuś zaszkodzić, a nie wnosi nic konkretnego.
Ostatnio zmieniony 29 lut 2020, 21:41 przez ninjaproject, łącznie zmieniany 1 raz.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
autocytat najwyższą formą cytatuninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 21:39Ja się z nikim nie sprzeczam, tylko zapytuję dlaczego ktokolwiek miałby się słuchać czyjejkolwiek opinii, i co z takiej opinii ma wynikać?

Anomalia pisze: ↑29 lut 2020, 21:37Mnie.ninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 21:22I co z tego?
Ktoś ma brać twoje opinie na wiarę, czy na co?
Jaki sens mają twoje opinie, i komu są do czego przydatne?
I bardzo jestem wdzięczna cajto że zechciał poświęcić swój czas i napisać te posty - które wymagały, jak myślę, sporo czasu.
Dziękuję cajto![]()
Muszę ze trzy razy przeczytać aby objąć moim rozumkiem to słowo pisane![]()
![]()
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
- ninjaproject
- Maniak
Anomalio, otóż nie, tobie też to na nic.
Ty potrzebujesz tylko wiedzieć co i kiedy masz robić, a nie w którym kierunku cena pójdzie.
W którym kierunku cena pójdzie nie ma żadnego znaczenia.
Znaczenie ma tylko to, czy ty robisz to co masz robić.
Ty potrzebujesz tylko wiedzieć co i kiedy masz robić, a nie w którym kierunku cena pójdzie.
Gratuluję, że wiesz co mi potrzebne a co nieninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 21:44Anomalio, otóż nie, tobie też to na nic.

Wiem co i kiedy mam robić, ale ciekawa jestem opcji a cajto dzięki swej życzliwości właśnie mi to pokazuje. Za to jestem Mu wdzięczna.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
- ninjaproject
- Maniak
Ja nagrywam filmy, codziennie podsumowanie dnia, i przegląd tygodnia raz na tydzień.Anomalia pisze: ↑29 lut 2020, 21:50Gratuluję, że wiesz co mi potrzebne a co nieninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 21:44Anomalio, otóż nie, tobie też to na nic.
Znaczenie ma tylko to, czy ty robisz to co masz robić.Sama często nie wiem
![]()
Wiem co i kiedy mam robić, ale ciekawa jestem opcji a cajto dzięki swej życzliwości właśnie mi to pokazuje. Za to jestem Mu wdzięczna.
Zapraszałem, ale odrzuciłaś.
Ale ze z tego powodu tak ci zal dupe sciska czy o co tu chodzi?ninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 22:04Ja nagrywam filmy, codziennie podsumowanie dnia, i przegląd tygodnia raz na tydzień.Anomalia pisze: ↑29 lut 2020, 21:50Gratuluję, że wiesz co mi potrzebne a co nieninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 21:44Anomalio, otóż nie, tobie też to na nic.
Znaczenie ma tylko to, czy ty robisz to co masz robić.Sama często nie wiem
![]()
Jaki jest powod takiego twojego zachowania?
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

- ninjaproject
- Maniak
Czy ja w ogóle z tobą rozmawiam?qduaty pisze: ↑29 lut 2020, 22:06Ale ze z tego powodu tak ci zal dupe sciska czy o co tu chodzi?ninjaproject pisze: ↑29 lut 2020, 22:04Ja nagrywam filmy, codziennie podsumowanie dnia, i przegląd tygodnia raz na tydzień.
Jaki jest powod takiego twojego zachowania?
Pisałem coś do ciebie?
Odnośnie cajto, to nigdy tego gościa nie lubiłem.
To typ, który wyzywa innych od bufonów.
Jakimże bufonem sam musi być?