Co do luk to się nie znam, ale. Poprzednia weekly młot, a teraz silna wzrostowa, wyższa niż 2 tygodnie temu spadkowa. Jeśli do wieczora nie będzie zwały to przyszły tydzień up.
3maj się.
Co do luk to się nie znam, ale. Poprzednia weekly młot, a teraz silna wzrostowa, wyższa niż 2 tygodnie temu spadkowa. Jeśli do wieczora nie będzie zwały to przyszły tydzień up.
ja tak mniej więcej po tysiącu dziennie się staram, jak mniej to wywalam frustrację na WasArturm21 pisze: ↑28 lut 2020, 18:12Cos tam sie uskrobie jakies klepakiTomasz987654321 pisze: ↑28 lut 2020, 17:51Chłopcy ale czy Wy naprawdę zarabiacie prawdziwe pieniądze na rachunku realnym? Bo szczerze to po wpisach nie widać. Może wrzuci który swoją dniówkę z dzisiaj lub wczoraj?![]()
A Ty cos tam chyba tez uskrobiesz![]()
Nie znam tematu wiec nie pisze to proste.
Pola manewru mają w sumie nie bardzo wiele, choć pewnie na jakiś czas przywróciłoby to światełko nadziei. Niemniej jeśli załamie się w sposób znaczący łańcuch dostaw to cięcie nie pomoże na zbyt długo, o ile w ogóle pomoże. Obniżki/obniżka mnie nie zdziwią, do FEDu ponad dwa tygodnie, kupa czasu.Tomasz987654321 pisze: ↑28 lut 2020, 18:56Mnie się wydaje, że wszystko zależy jak rozwinie się temat wirusa, Trump ma teraz problem przed wyborami.