Wszystko masz tu w temacie
gold-t18334-170.html
Radze uciekać z S z edkaKermit pisze: ↑28 lut 2020, 12:15konkretny tydzien. Co ropa w tamtym tygodniu dala to ropa w tym zabrala. Co edek dal na L to zabrał na S. Do tego jeszcze mi SL wycial eurcad. Świeczki tygodniowe na parach z euro miazdza, ale pisalem ze jest taka możliwosc. Obecnie sa to swieczki sygnałowe i do tego miesieczne wcale nie gorsze. Nie sadze zeby cos sie zmienilo do konca dnia wiec w weekend i poniedzialek trzeba sie bedzie zastanowic czy zrobia jeszcze jakas korekte po tych sygnalach, ewentualnie podpuscili i zaneguja czy leca w kosmos. Inne pary dolarowe nie potwierdzaja euforii edkowej (poza bezpiecznymi przystaniami) wiec cos czuje ze jeszcze to nie jest ten ruch wlasciwy i lepiej traktowac to jako korekte i promocje dla misia.
Na obecna chwile trzymam S na edku i SL 1.11, na ropie grida zdecydowalem sie wydluzyc jeszcze nizej.
Dobry sprzęt do spierd.. przed krono ...
ruch był gitszuler pisze: ↑28 lut 2020, 13:21decyzja na teraz
jadę h1 , dolna wstęga bb
https://invst.ly/pzuvr
dalej już nie piszę , bo za minutę mogę zmienić decyzję
a może za 2-e min? albo za 15min
ja bym tak nie panikował z tym edkiemcugan pisze: ↑28 lut 2020, 14:27Radze uciekać z S z edkaKermit pisze: ↑28 lut 2020, 12:15konkretny tydzien. Co ropa w tamtym tygodniu dala to ropa w tym zabrala. Co edek dal na L to zabrał na S. Do tego jeszcze mi SL wycial eurcad. Świeczki tygodniowe na parach z euro miazdza, ale pisalem ze jest taka możliwosc. Obecnie sa to swieczki sygnałowe i do tego miesieczne wcale nie gorsze. Nie sadze zeby cos sie zmienilo do konca dnia wiec w weekend i poniedzialek trzeba sie bedzie zastanowic czy zrobia jeszcze jakas korekte po tych sygnalach, ewentualnie podpuscili i zaneguja czy leca w kosmos. Inne pary dolarowe nie potwierdzaja euforii edkowej (poza bezpiecznymi przystaniami) wiec cos czuje ze jeszcze to nie jest ten ruch wlasciwy i lepiej traktowac to jako korekte i promocje dla misia.
Na obecna chwile trzymam S na edku i SL 1.11, na ropie grida zdecydowalem sie wydluzyc jeszcze nizej.