bo mam L ale jakos tak niemrawo idzie..
Zależy co chcesz grać ? kilka pipsów ? można próbować teraz coś na L ale to odradzam ... poziomy 3029 i 2883 do zrobienia ... pytanie czy azjaci będą dalej w nocy wyrzucać ... a sądzę , ze będą ..
Nie wiem czy wyciągnie 1700.Wskaźniki przegrzane .Powinna być zwała na 1500 .Ale czy będzie ?krab29 pisze: ↑24 lut 2020, 17:20Szacunek Panie Kermit.Kermit pisze: ↑24 lut 2020, 16:34tu masz to co wrzucalem 19.09.2019 ale jesli chodzi o date to nigdy w nia nie celuje. Zakladam ruch z punktu do punktu a czy nastapi w czasie godziny czy tygodnia to juz rzecz drugorzedna. Czasem ruch na 100 pipsow wykona sie w 5 minut a czasem w tydzien. Nie ma na to reguły. Jesli nawet czas sie mniej wiecej pokrywa ze strzałką to przypadek nic wiecej. Najważniejszy jest dla mnie kierunek i zasieg
https://www.tradingview.com/x/qks3dcY7/
bylo jeszcze to samo wrzucane wczesniej w okolicach 1300-1400 ale nie chce mi sie szukac tegoGdybym cię posłuchał wtedy, eh. Pili byśmy dzisiaj
![]()
Jakby ci się chciało to możesz pokazać/podać gdzie się tych sierściuchów nauczyć. Jak nie chcesz oficjal to może być na priwejta. Ciekawe jednak te sierściuchy.![]()
![]()
3maj się.
edit: Pamiętam jeszcze wcześniejszy wykres. Ale nie ma co szukać. Myślałem, że jeszcze z datą trafiłeś. Co do zasięgu to nie ma co dyskutować. Jest twoja cyfra.
Na razie nie dziękuje - wygrana dopiero 1 bitwa. Zabawa ma być do 10 wygranych wiec jeszcze daleka droga. Ale wiadomo - zawsze lepiej jest dobrze wystartować
a cóż takiego miało by się wydarzyć? Wirus wyparuje? Fabryki w Chinach ruszą? Świeca miesięczna jest paskudna na sp500 i mam nadzieję, że tak zostanie
Człowieku idź wkurwiać ludzi gdzieś indziej..Tomasz987654321 pisze: ↑24 lut 2020, 20:14a cóż takiego miało by się wydarzyć? Wirus wyparuje? Fabryki w Chinach ruszą? Świeca miesięczna jest paskudna na sp500 i mam nadzieję, że tak zostanie