DayTrading: Piątek 21.02.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 21.02.2020

Nieprzeczytany post autor: XAB »

przestalibyscie choc w weekendy pierniczyc o milionach i o stratach
jesli doktorek pisze ze stracil 7tys to siedem tysiecy zlotych stracil
i jesli w lutym zarobil nawet te 20tys to moze uwazac te strate jako normalke i tyle temat
na forexie kazdemu zdazaja sie straty i jesli nie przekraczaja polowy zysku to
KAZDY MOZE POTRAKTOWAC TE STRATE JAKO PRYSZCZ
czy jako wypadek przy pracy liczy sie zalozenie ile ma minimum w mcu zarobic
a reszte mozna zawsze traktowac jako koszta i z tym sie liczyc
nikt tu przynajmniej na tym forum milionow nie zarabia i to cala madrosc bo o milionach tylko sie gada tu , NIE WIEM PO CO I DLA KOGO TAKIE GADKI
EOT
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

krab29
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

doktorek pisze:
23 lut 2020, 09:27
krab29 pisze:
22 lut 2020, 17:12
Jakbym zarobił 7 mln to bym pracą rąk sobie nie pobrudził. Po śniadaniu grzebałbym chyba palcem w ...
Nie no, normalny człowiek stracił trochę bo go wycieło - 7 baniek. :D
3maj się Doktorek. Ty to pewnie z 1000 lotek walisz. Świeżak, ucz się jak się stawia pozycję. Dużo ci brakuje z tymi 40 lotkami. Ucz się od lepszych. :D :564:
I pozniej oblizal tego palca :d
Znasz ten smak :?: :D :568: :564:
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

XAB
Fanatyk
Fanatyk

XAB pisze:
23 lut 2020, 14:34
przestalibyscie choc w weekendy pierniczyc o milionach i o stratach
jesli doktorek pisze ze stracil 7tys to siedem tysiecy zlotych stracil
i jesli w lutym zarobil nawet te 20tys to moze uwazac te strate jako normalke i tyle temat
na forexie kazdemu zdazaja sie straty i jesli nie przekraczaja polowy zysku to
KAZDY MOZE POTRAKTOWAC TE STRATE JAKO PRYSZCZ
czy jako wypadek przy pracy liczy sie zalozenie ile ma minimum w mcu zarobic
a reszte mozna zawsze traktowac jako koszta i z tym sie liczyc
nikt tu przynajmniej na tym forum milionow nie zarabia i to cala madrosc bo o milionach tylko sie gada tu , NIE WIEM PO CO I DLA KOGO TAKIE GADKI
EOT
KRAB 29
SORKi nie zachowuj sie chopie jak nawiedzony 7000 zl to 2gr straty na np dolcu na 2 lotach o czym ty piszesz? myslisz czy sie czyms szprycujesz co weekend :564: pozdrawiam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

krab29 pisze:
23 lut 2020, 14:37
doktorek pisze:
23 lut 2020, 09:27
krab29 pisze:
22 lut 2020, 17:12
Jakbym zarobił 7 mln to bym pracą rąk sobie nie pobrudził. Po śniadaniu grzebałbym chyba palcem w ...
Nie no, normalny człowiek stracił trochę bo go wycieło - 7 baniek. :D
3maj się Doktorek. Ty to pewnie z 1000 lotek walisz. Świeżak, ucz się jak się stawia pozycję. Dużo ci brakuje z tymi 40 lotkami. Ucz się od lepszych. :D :564:
I pozniej oblizal tego palca :d
Znasz ten smak :?: :D :568: :564:
ten zna kto tak robi --- a to TY pisales przeciez widac .Koniec tematu :d

XAB
Fanatyk
Fanatyk

edek
to tak jak to pitolenie o edku
https://iv.pl/image/GrZOXHF
poki nie naruszy czerwonej linii lub bialej poziomej mozna se gadac do znudzenia
bo rynek moze sie bujac do fedu lub do znudzenia w srodku naruszajac lekko czy 1dna czy 2ga linie i tyle
jest wyjscie jest szansa ale tylko szansa na wzrost bo jak bedzie to ocenimy w poniedzialek po 22 a nie koniecznie jutro rano czy dzis na otwarciu
Ostatnio zmieniony 23 lut 2020, 14:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

@XAB jaki wkurw ;)

https://www.youtube.com/watch?v=ibhB6_VrPuo

Tak mi spasowało do sytuacji :D
A kto traderem k..wa jest?
No to wyciągniemy z mojego depo i damy Tobie
:D :564:
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

XAB
Fanatyk
Fanatyk

kudlaty
bo to piepszenie o milionach moze kazdego oslabic graja demo lub 0.1 lota a o milionach pierdziela bezustannie
nogi mnie pbola bo tanczylem do 5 rano he hwe
3ski na dolcu dobre
ska ropa dobra i malutka ska na kablu tez ok to mam na otwarcie
i tyle temat nara
ed1H
https://iv.pl/image/GrZO08w
TO moze byc 1 lub jak kto woli a dopiero a b lub 2 moze pojsc przynajmniej do polowy falki
odbicie poszlo w zasadzie tylko dlatego ze indeks dolca za bardzo na weekend zblizyl sie do 100 i tylko tyle o edku

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Poziomy jakie wychodzą mi do potencjalnej korekty i odbicia na s&p i nasdaqu. (H4)
Chyba, że to początek Armagedonu, w co nie chce mi sie wierzyć za bardzo :roll:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

XAB pisze:
23 lut 2020, 14:56
kudlaty
bo to piepszenie o milionach moze kazdego oslabic graja demo lub 0.1 lota a o milionach pierdziela bezustannie
nogi mnie pbola bo tanczylem do 5 rano he hwe
3ski na dolcu dobre
ska ropa dobra i malutka ska na kablu tez ok to mam na otwarcie
i tyle temat nara
ed1H
https://iv.pl/image/GrZO08w
TO moze byc 1 lub jak kto woli a dopiero a b lub 2 moze pojsc przynajmniej do polowy falki
odbicie poszlo w zasadzie tylko dlatego ze indeks dolca za bardzo na weekend zblizyl sie do 100 i tylko tyle o edku
Tak masz racje z tym indexem USD--PLN moze teraz spasc w okolice 3,9260---- 3,9340 jak MASZ SSSS to dobrze ---ja BP :564:

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

https://www.tradingview.com/x/4ap0EWOh/

Edziu jak dla mnie pokazuje jasno kierunek, nawet ilość L spadać zaczęła na xtb z 95% do 82%
Dla niewtajemniczonych - z założenia 90% runku się myli - co widzieliśmy w ciagu zeszłych kilku tygodni na edku..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

Zablokowany