edek dzienny - podobnie jak pisałem na eurcad spodziewam sie korekty przed dalszymi spadkami. Korekta ze 127,2 może cofnąc do poziomów 78,6 - 88,6 czyli znieść około 38,2-50% ostatniego dynamicznego ruchu w dół https://www.tradingview.com/x/CalsObeR/
tyle osób widzialo domkniecie luki że teraz moga byc luki w depozytach
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
61,8 %, ale to raczej nie korekta tylko impuls....
Kilka pięter up zrobione. W przyszłym tygodniu longów prawdopodobnie będzie trzeba szukać, a teraz będzie kabel miał od czego się odbijać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tyle osób widzialo domkniecie luki że teraz moga byc luki w depozytach
U mnie nie ma LUKI W DEPOZYCIE bo gralem SSSSSS na eur usd od 1,1090 i zarobilem bardzo dobrze a ze dzisjaj stracilem 7000 tysiecy to jest maly procent do tego co zarobilem ...Pozdrawiam BP
U mnie nie ma LUKI W DEPOZYCIE bo gralem SSSSSS na eur usd od 1,1090 i zarobilem bardzo dobrze a ze dzisjaj stracilem 7000 tysiecy to jest maly procent do tego co zarobilem ...Pozdrawiam BP
7000 tysiecy to kupa kasy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora