mieszacie o jakis tam bankach to akurat granie na demo to sie nie liczy
wg mnie jest istotna roznica
wchodzisz powiedzmy 1 lotem czyli ok 10 ktr u mnie na dax w jakims punkcie
ja stawiam w kilku punktach kilka esek mniejszych to raz
tym lotem stawiasz ske a ja dzis mialem 5 esek chyba i 2 pozycje lki
moglyby te eski siedziec na innych parach i co ? mialbym napisac ttak jakbym to 1eska gralem tak nie jest
eot
wiec wg mnie to 2 inne bajki
fakrt peps jestes dzis lepszy gratki
pisalem wyraznie 1pozycja to 2ktr bo tsak gralem
czyli zrobilem 390 pkt tak jakbym gral 1 poz o mocy 2ktr proste i tyle temat bo to zadne tam 50 pipsow
to to samo jakbym mial 5esek po pol lota i zgasil na 50- pipsow to mam napisac ze zarobilem 50 pipsow
I jeszcze napisz ze Dziadek Bax to wszystko ogarnia i zarabia
pozdejmowalem wszystkie TP na edku, w kosciach łupie wiec coś szykują Albo podwójne dno i świeczka dzienna dziś zamknie sie powyzej 1.0878 albo klepną 1.0830 i potem jak mawia klasyk nieobecny dziś "lampa bedzie" i to taka ze niedźwiedziom może światło zgasić. Poziomy do tego idealne a już bardzo dawno takiego strzału "z dooopy" żeby ekranu brakło na edziu nie było. Daleki jestem od przewidywania katastrof ale coś ewidentnie wisi w powietrzu
Nie chce cos sugerowac ale musi pojsc solidna kontra wtedy cos z tego bedzie
pozdejmowalem wszystkie TP na edku, w kosciach łupie wiec coś szykują Albo podwójne dno i świeczka dzienna dziś zamknie sie powyzej 1.0878 albo klepną 1.0830 i potem jak mawia klasyk nieobecny dziś "lampa bedzie" i to taka ze niedźwiedziom może światło zgasić. Poziomy do tego idealne a już bardzo dawno takiego strzału "z dooopy" żeby ekranu brakło na edziu nie było. Daleki jestem od przewidywania katastrof ale coś ewidentnie wisi w powietrzu
jeszcze tylko 1.00 trzeba odklepać i może tam coś
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
to wszystko to jest drobiazg przy zarobkach bo najpierw trzeba wiedziec jaki jest zarobek na 2 ktr i jakie sa tez czasem straty przy wejsciu np w ski szkoda pisac nie podaje tu zyskow bo nie widze powodu i nie wale ze jednego dnia zarobilem 20 czy 50 tys bo tak nie jest
a ze pokazalem punkty zarobione to jak zwykle problem a to tylko 390 pip i zdarza sie raz no moze na miesiac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kudlaty a i swiezak
saldo na dzis na teraz
21754077,26usd
ale strata na otwartych poz ok 400tys
przypominam to jest gra tylko eur/dolarem
ha ha ha
Ale ja ci nie wypominam. Miej i 100 baniek
Ps mala porada: nie trzymaj tego u jednego brokera..
Apropo świeżego..
@Świeży Ty chyba miałeś szukać konkretnego setupu?
A grasz jak leci..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
widze ze wszyscy skierowani w strone S na edku...to by potwierdzalo tylko moja teorie Mysle ze 1.0830 choćby szybką szpilką zalicza najpierw bo za blisko maja zeby odpuscic ale potem....
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie chce cos sugerowac ale musi pojsc solidna kontra wtedy cos z tego bedzie
na wykresie tygodniowym i miesiecznym edka sa dywergencje obecnie... zainteresowani wiedza czym to pachnie
kudlaty ja pisze wyraznie te banki to moja zabawa na demo DEMO ponial?
to by pokazac chocby swiezemu jak na demo sie zarabia i bedzie ze 100 to mu pokaze
frycek mam juz ski https://iv.pl/image/Grt9kuF
to samo wyrazniej https://iv.pl/image/Grt9pO4
Ostatnio zmieniony 13 lut 2020, 16:12 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
widze ze wszyscy skierowani w strone S na edku...to by potwierdzalo tylko moja teorie Mysle ze 1.0830 choćby szybką szpilką zalicza najpierw bo za blisko maja zeby odpuscic ale potem....
ale potem 1.0750
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!