DayTrading: Środa 12.02.2020
Re: DayTrading: Środa 12.02.2020
Tak technicznie to chyba dalsze spadki. Chyba że wybiją. OB spadkowe poszło, wrócili w dół.. ale nic nie sugeruje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Wejście pod małego ORGR-a.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jakos ropie to po 11$ i potem dwa razy w okolicach 30 nie przeszkadzało
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ropa to normalnie ręce i cycki opadaja 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Możesz dać jakieś techniczne uzasadnienie tych poziomów?PipsKong pisze: ↑12 lut 2020, 21:16Nie doczekasz się tak jak na Kawie poziomu bodajże 88 ???Kermit pisze: ↑12 lut 2020, 21:141.7xx też miało nie być, a AT wygrała z zimą nawet. Technicznie bedzie 1.17 i ja sobie spokojnie czekam na te okolice. Pewnie od 1.25 zaczne już podkupować. Niewazne czy za rok czy za kwartał. Wycisne to wtedy jak cytryne. A do tego czasu poobserwuje na gazie Twoje zmagania.
wiesz co to znaczy 1.2 na paliwie energetycznym i surowcu strategicznym ????
toż to promocja nawet dla ubogich, a forex sobie na to nie pozwala![]()
1.25 ostatnio był widziany w styczniu 1995, jakieś przesłanki do zejścia poniżej trzydziestoletnich minimów?
Znaczenia zimy bym nie przeceniał - koniec 2018 cena średnio po 4,5 początek 2019, cena średnio po 2,6
Pamiętam WTI z połowy września 2019, otwarcie luką UP na 6USD, poziom 60, chyba XAB zapytał cię wtedy o twoje spojrzenie - poziom 80 miał być w zasięgu...
Zamknęli lukę i zeszli na 51.
Rozmach masz czasem jak pas szahida, a pewności siebie i Trump by pozazdrościł

Tobie nie moge. Dawalem tyle razy ze poszukaj sobie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pewien polski analityk przewiduje usd/pln w okolicach 3.30 do połowy 2020
The only way is up
spoko koko
dax fut -germany 30
moge spokojnie spac nara
https://iv.pl/image/GrtNcCz
juz za malo miejsca by szaleli
dax fut -germany 30
moge spokojnie spac nara
https://iv.pl/image/GrtNcCz
juz za malo miejsca by szaleli

Ostatnio zmieniony 12 lut 2020, 22:00 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
oj chyba przeszkadzało skoro długo tam nie zabawiliśmy

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
niech zejda tam choc na 1 dzien. dluzej nie musza