Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
nie ma takiej opcji
tu gram tylko ski narazie i nawet do 3,93 sie pakuje w ssssssssss
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kudlaty
no wlasnie i to mnie martwi
bo nie zapominaj o obiecanym 1,13 przez kermita ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa
szuli
1,0-77 to akurat mnie nie forex interesuje a realny dolar
opierdzielilbym wsie dolary i znowu z rok czekal by odkupic
nie mam ani jednego dolca drozszego niz 3,8 a wieksz po ok3,75
Ja niestety wymieniam z GBP a tu sie kabel nie umie zdecydować..
BTW Jaką trzymasz real kase?
Tylko dolce? Bo ja mam pln/eur/usd no i gbp troche też w gotówce trzymam..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
ja mam i zyje tylko z dolcy od nie pamietam kiedy
inne waluty tylko na wyjazd
powiem tak. Obecnie jak widac jest potencjalne podwojne dno na edku dziennym. Osobiście zakładam że takiej formacji nie bedzie do realizacji ale nie zmienia to faktu że w takim miejscu część popytu może się uaktywnic i wygenerowac przynajmniej solidna korekte (100-150 pipsow). Czy ta korekta rozwinie sie w coś więcej tego obecnie nie wiem (jak wyzej uwazam ze nie) ale pojawic sie może. Do tego mamy potencjalny podwojny szczyt na h1 na indexie dolara i zwierzaka na h4 na indexie. To tez sugeruje korekte. Natomiast gdyby jednak obecny poziom puscil to kolejne ważne poziomy na edku wypadaja na 1.0830 (potezny zwierzak z wykresu dziennego) i okolice 1.07-1.0730 (luka i dolna banda rocznego kanału spadkowego). To co moze martwic w kontekscie edka to fakt ze kiwi, kangur, kabel, usdchf, usdcad porobily korekty w stosunku do dolara a edek niewzruszony szedl sobie, w sumie niewiele, ale w dol w tym samym czasie. Teraz gdyby zdarzylo sie tak ze wspomniane wyzej pary zakoncza korekty i wroca do trendu (niektore daly sygnaly dzienne wiec zakonczenie korekt nie jest takie pewne) to moga pociagnac edka dalej w dol. Sam jak wiesz mam L i jakos spokojny jestem. Tyle ze ja nie wale 40 lotow zeby mnie pierwszy podmuch wiatru wyrzucil z rynku i nawet ruch na domkniecie luki wykonany w 5 minut nie przyspieszy mi oddechu. Co nie zmienia faktu ze chetnie bym zobaczyl korekte
doktorek
nic nie robia bo czekaja na te swoja chwile
ostatnio sprzedawalem pow 4 ki
i dlatego tez na fx raczej wole byc na sce by sie rownalo choc troche