edit:
poprwaili i juz jest dobrze. Teraz niech wybronia na h1 lub h4 poziom wczorajszego dołka i w górę pod podwojny szczyt na indexie dolara i bedzie idealnie. Do 19 sie wyjaśni
TAK jak wybronia mozna zalozyc ten scenarusz --- a jak nie wybronia szukamy innego
edit:
poprwaili i juz jest dobrze. Teraz niech wybronia na h1 lub h4 poziom wczorajszego dołka i w górę pod podwojny szczyt na indexie dolara i bedzie idealnie. Do 19 sie wyjaśni
TAK jak wybronia mozna zalozyc ten scenarusz --- a jak nie wybronia szukamy innego
nie wybronią , to już możecie szukać
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
musze przyznać, że ta ropa to wyjątkowe bydle jednak jest
spoko ropa chyba sie rozpedza powoli z zoltego to mam wyzej 52 wyraznie
wiec tylko straznik tyra
oczekujaca tea zdjalem https://iv.pl/image/GrtyRkF
Ostatnio zmieniony 12 lut 2020, 18:11 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
musze przyznać, że ta ropa to wyjątkowe bydle jednak jest
spoko ropa chyba sie rozpedza powoli z zoltego to mam wyzej 52 wyraznie
wiec tylko straznik tyra
ataku na 52,10 -52,16 upatrywałem i pod to brałem L (w okolicach 50$ i nizej) już od wczoraj a nawet od poniedziałku, ale zaliczałem sl albo strate no i dziś też mnie wymanewrowali na Sl. ....ch...jki
pewnie w nocy podejdą pod 52$ bo tak mają w zwyczaju ostatnimi czasy .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
edit: