DayTrading: Środa 12.02.2020
Re: DayTrading: Środa 12.02.2020
dobra chyba koko spoko mam ski na ropie i ski na frycku narazie plus bo dali szereg zrownac wiec z gorki patrze
musze odpoczac mykam nara
musze odpoczac mykam nara
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
za chwile Powell na mównicy więc żeby ktos zaskoczony nie był 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
brakuje mi do planu poprawienia wczorajszego denka na edku przynajmniej o 1 pips zeby zwierzaka "uruchomilo"
Mowilem ze Ski na dolcach i Lki na Edku to sredni pomysł. Jest cel na dolcu do zrobienia ale tym razem bez akompaniamentu medioscieku bo jak to wszystko uzasadnic ze mamy recesje a gieldy wybijaja zeby skowiczom.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2020, 16:57 przez JohnTitor, łącznie zmieniany 2 razy.
oby bo wtedy latwiej mi bedzie zasiegi wyznaczyc
edit:
poprwaili i juz jest dobrze. Teraz niech wybronia na h1 lub h4 poziom wczorajszego dołka i w górę pod podwojny szczyt na indexie dolara i bedzie idealnie. Do 19 sie wyjaśni
edit:
poprwaili i juz jest dobrze. Teraz niech wybronia na h1 lub h4 poziom wczorajszego dołka i w górę pod podwojny szczyt na indexie dolara i bedzie idealnie. Do 19 sie wyjaśni
Ostatnio zmieniony 12 lut 2020, 16:26 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
i co XABik ?:D 1.0850 będzie pierwsze 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!