DayTrading: Wtorek 11.02.2020
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2020
Nowe konto DT, tzw. "pewniak"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
cipsy i

Tak odrobiłem zaległości z dwóch dni. Pierdolino nie chce ruszyć, drezyna w natarciu, a dzisiaj mały sparing.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
ale w tym zakładzie nie ma nic o 1,00 i o tym co bedzie pierwsze. Zaklad jest o to czy w tym roku bedzie 1.13. Koniec. Kropka

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
czytałem teraz, nie na bieżąco, więc mogło mi się pomylić kiedy i co. Ale pisaliście tak jak cytuję. To już nie ogarniam o co się założyliście. A JESZCZE NIE PIŁEM. Źle się ze mną dzieje.
edit: Ogarniam, wybrałeś opcje 1 z 2, a nie co będzie wpierw.

Ostatnio zmieniony 11 lut 2020, 19:23 przez krab29, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Dolarek robi teraz 3ke IMHO
GAZ moze byc jesze 1.6 ale juz mozna podbierac Lki.
GAZ moze byc jesze 1.6 ale juz mozna podbierac Lki.
Pięć najważniejszych powodów moich największych porażek na forexie:
1. Brak czasu na pilnowanie wykresu i niemożność reagowania na nagłe zmiany.
2. Projektowanie w głowie przyszłego wykresu.
3. Przelewarowanie pozycji utrudniające cięcie strat i wyjście z błednej inwestycji.
4. Błędny setup lub zupełny brak setupu.
5. Nagła zmiana trendu.
1. Brak czasu na pilnowanie wykresu i niemożność reagowania na nagłe zmiany.
2. Projektowanie w głowie przyszłego wykresu.
3. Przelewarowanie pozycji utrudniające cięcie strat i wyjście z błednej inwestycji.
4. Błędny setup lub zupełny brak setupu.
5. Nagła zmiana trendu.
Główne DT padło.. Tzn. coś tam jeszcze zostało, ale już zostawiłem. Powody takiego stanu podałem wyżej.
Drugie konto przeżyło, ale jest -40% od start. Bedzie grane.
A longterm znowu zarobił.

Miałem to wszystko nawet na plus, ale to oberwanie na złocie... no nie brałem pod uwage takiego czegoś. Nie pilnowałem tez z braku czasu. Myśłałem, ze wywalą. Spadki były zbyt głębokie. Nie wytrzymało..
PS. Wygląda na książkowe wywalenie SL-i. Dla mnie LLLL teraz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.